Otoplastieken of Gehoorbeschermers

Een goede gehoorbeschermer is een beschermer welke comfortabel zit en u niet belemmert in uw bewegingsvrijheid.

Omdat iedere gehoorgang net als een vingerafdruk uniek is, maakt onze audicien een afdruk van de volledige gehoorgang aan beide kanten zodat de otoplastieken zorgen voor een optimale afsluiting en comfort. Het maken van deze afdruk is pijnloos en neemt ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag.

Op maat gemaakte otoplastieken zijn duurzaam en gaan vaak tot drie tot 5 jaar mee. Naast de op maat gemaakte otoplastieken biedt Coppes Hoorzorg u ook de universele otoplastieken welke te gebruiken zijn voor o.a. het motorrijden, klussen in en rondom het huis of het uitgaan.

otoplastieken

Onze otoplastieken voor u op een rijtje:

  • Tegen schadelijk motorgeluid: Deze otoplatieken bechermen uw gehoor tegen het schadelijke geluid van motoren en het suizen van de wind. Met behulp van een filter worden de geluiden zachter gemaakt, echter; u blijft toch alle geluiden en signalen van het verkeer horen. Deze otoplastieken zijn prima onder uw helm te dragen, u zult er totaal geen hinder van hebben. Ook cabrio-rijders wordt geadviseerd de oren te beschermen tegen het windgeruis. Prijzen vanaf €129,-.
  • Voor thuis en op het werk: Stel; u werkt in een omgeving met naar verhouding veel lawaai, of u klust thuis met verschillende apparaten welke een hard geluid, maken dan kunt u uw oren het best beschermen met deze otoplastieken. U blijft evenals met de otoplastieken voor motorgeluid alle signalen van de omgeving waarnemen. Prijzen vanaf €129,-.
  • Voor concert en discotheekbezoekers: Otoplastieken speciaal op maat gemaakt met de juiste filter zodat u de muziek goed blijft horen. Uw oren worden beschermd tegen de decibellen welke schadelijk zijn voor het gehoor. Zo kunt u optimaal genieten van uw avond uit. Prijzen vanaf €129,-.
  • Voor echte muziekprofessionals met vlakke filter: Bent u dagelijks met muziek bezig? Dan is het zeer belangrijk om uw oren goed te beschermen tegen geluid. Otoplastieken voor muziekprofessionals vervormen het geluid niet. Deze blijven normaal klinken en dempen door de filter de hoge en lage tonen evenveel. Prijzen vanaf €159,-.
Wilt u wat meer informatie of otoplastieken laten aanmeten? Bel dan even naar 024-8445599 voor het maken van een afspraak of loop gewoon is binnen aan de Dorpsstraat 34 te Groesbeek