Zwemdoppen

Het oor verdient een goede bescherming, zo ook de oren van u of uw kind tijdens het zwemmen. Zeker wanneer op jonge leeftijd  buisjes geplaatst worden kan er na het zwemmen nog steeds een oorontsteking ontstaan. Door de open verbinding met een oor met buisjes kan het vervelend zij als er water in het oor komt. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen biedt Coppes Hoorzorg de mogelijkheid tot het aanmeten van zwemdoppen. De kosten voor een paar zwemdoppen bedragen €25,-. We maken afdrukken van de oren en de zwemdoppen liggen dan de volgende dag klaar in onze winkel.

U kunt ook professionele zwemdoppen van zacht siliconen materiaal aan laten meten. Waterdicht en uitstekend geschikt voor mensen met gevoelige trommelvliezen en personen met buisjes. Dit wordt meestal geadviseerd voor volwassenen omdat deze zwemdoppen langer mee gaan. Soms wel tot 5 jaar. Dit is afhankelijk van het gebruik. In de zwemdoppen worden meestal geen filters geplaatst, maar dit is wel mogelijk.De zwemdoppen zijn te gebruiken bij onder andere zwemmen, douchen en watersporten. Deze professionele zwemdoppen hebben een prijs van €109,- en de levertijd bedraagt ongeveer 10 werkdagen.

Zwemdoppen

Werkwijze maken van zwemdoppen

Na inspectie van de gehoorgang worden er afdrukken gemaakt van de gehoorgang. Deze worden door ons bewerkt d.m.v. slijpen, polijsten en lakken. De zwemdoppen sluiten de gehele gehoorgang van af, hierdoor krijgt water geen kans en mocht het voorkomen dat u een van de dopjes verliest tijdens het zwemmen, dan blijven ze zelfs drijven.

De aangemeten zwemdoppen zijn meestal de volgende dag al klaar! Wilt u zwemdoppen voor uw zelf of uw kind aan laten meten? Maak dan een afspraak via het telefoonnummer 024-8445599. U mag rekenen op een afspraak van een half uur per set zwemdoppen.