Wat hebben wij van Coppes Hoorzorg u allemaal te bieden?

Coppes Hoorzorg kan u de meest moderne hooroplossingen aanbieden. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan hoortoestellen. We zijn namelijk niet merkgebonden en hebben daarom een samenwerking met alle leveranciers. De meeste hoortoestellen worden verstrekt op basis van categorisering. Dit houdt in dat de audicien met u samen bekijkt in welke categorie u valt en op basis daarvan wordt de prijs en vergoeding berekend. Als stelregel kunt u aanhouden dat de meest eenvoudige toestellen in categorie 1 en de meest uitgebreide in categorie 5 vallen.

Er zijn echter nog veel betere en geavanceerdere hoortoestellen beschikbaar, maar deze wordt veelal maar deels vergoed door uw zorgverzekeraar. Vraag onze audicien voor de mogelijkheden.

Naast hoortoestellen bestaat ons assortiment ook uit hoortoestellen die als tinnitusmaskeerder werken. Hierdoor kunnen wij cliënten met oorsuizen ofwel tinnitus helpen om deze klachten te verlichten.

Verder hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan telefoons voor slechthorenden die extra versterking bieden of zelfs draadloos in verbinding staan met de hoortoestellen. Ook hebben wij diverse mobiele telefoons met extra versterking in onze hoorwinkel. Naast deze telefoons met extra versterking vindt u bij ons ook diverse oplossingen op deurbel, wekker of brandalarm beter te horen middels versterkte signalen of beter te zien via flitssignalen. Dit noemen we een wek- en waarschuwingssysteem.

Al onze hooroplossingen zijn in onze winkel uit te proberen en vaak zelf ook bij u thuis. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om deze oplossingen bij u aan huis te demonstreren.