Moderne hoortoestellen

Coppes Hoorzorg werkt uitsluitend met de modernste hoortoestellen van alle fabrikanten. De meest moderne hoortoestellen zijn klein, comfortabel en cosmetisch aantrekkelijk doordat ze vrijwel niet zichtbaar zijn. Ze bevatten hightech componenten waarmee u weer beter mee zal gaan horen. Moderne digitale hoortoestellen maken gebruik van de nieuwste technologie. Via software op een computer worden deze hoortoestellen door een audicien individueel aangepast aan het persoonlijke gehoorverlies van de gebruiker. Ieder gehoorverlies is nou eenmaal anders en vereist dus een nauwkeurige afstemming op het gehoor.

Phonak_Bolero_Q_M312_SlimTubeHoe werkt een modern hoortoestel?

Een hoortoestel bestaat uit een microfoon, een processor en luidspreker. Een kleine hoortoestelbatterij zorgt voor de energie. De microfoons vangen het geluid op en zetten dit om in een elektrisch signaal. Dit signaal wordt vervolgens doorgestuurd naar de processor welke harde en zachte geluiden van elkaar kan onderscheiden. Op deze manier worden zachte geluiden versterkt en kunnen harde geluiden juist onderdrukt worden. Dit zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld weinig last hebt van een voorbijrijdende vrachtauto terwijl u in gesprek bent.

De luidspreker zorgt ervoor dat het bewerkte signaal weer wordt omgezet in aangepast of versterkt hoorbaar geluid. Een digitaal hoortoestel doet dus veel meer dan geluid alleen maar versterken. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat moderne hoorapparaten, kleine, slimme computers zijn die ervoor zorgen dat wij in staat zijn geluiden weer beter te horen. Hoortoestellen

Hoe werkt een gehoorapparaat?

In onze hoorwinkel vertellen wij u graag over de verschillen van moderne gehoorapparaten. Maak een afspraak via 024-8445599 of loop gewoon is binnen in onze winkel.

U kunt ook een vrijblijvende en gratis gehoortest doen. Lees verder op onze website voor meer informatie over verschillende hoortoestellen.

Klik hier naar ons contactformulier