Wat kost een hoortoestel?

De prijs van een hoortoestel wordt grotendeels bepaald door uw zorgverzekeraar. Het grootste gedeelte wordt vergoedt. Wanneer u een aanvullende verzekering hebt kan het zijn dat u zelfs niets hoeft te betalen voor uw hoortoestel. De prijs van een hoortoestel hangt ook af van de techniek die een hoortoestel bevat. Lees hier over de verschillende technieken in hoortoestellen. Grofweg kunnen we vertellen dat een hoortoestel zonder vergoeding van de zorgverzekeraar tussen de €400,- en €1100,- kost. De meeste verzekerden krijgen dan ook 75% van deze bedragen vergoed.

Er bestaan echter ook zeer geavanceerde hoortoestellen waarbij de prijs kan oplopen tot €2000,- per hoortoestel. Deze hoortoestellen bevatten de meest nieuwe technieken en bieden een optimale spraakverstaanbaarheid in alle situaties.

U ontvangt bij Coppes Hoorzorg altijd een vergoeding via uw zorgverzekeraar. Het is dan belangrijk dat u beste oor meer dan 35dB gehoorverlies heeft. Lees hier meer over de vergoedingen.

Aan de hand van een hoortest wordt bepaald hoe groot uw gehoorverlies is. Zou u eens vrijblijvend een hoortest willen laten afnemen? Maak dan een afspraak via ons telefoonnummer: 024-8445599