Persoonlijke aandacht gecombineerd met de meest actuele kennis op het gebied van hoortoestellen, beter horen, gehoorbescherming en meer dat is Coppes Hoorzorg.

Als zelfstandige en merkonafhankelijke audicien hebben wij ons in 2012 gevestigd in Groesbeek, omgeving Nijmegen. U vindt Coppes Hoorzorg vrijwel direct aan het Marktplein, recht tegenover boekhandel Bruna. Wanneer u met de auto komt, parkeert u deze eenvoudig op het Marktplein of in de parkeerkelder van winkelcentrum Bellevue. Vanuit hier is de winkel binnen enkele meters goed bereikbaar.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze gediplomeerde triage audicien welke beschikt over een StAr-Certificering bent u bij ons verzekerd van de beste zorg voor uw oren. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur waarmee wij u, naast onze gratis hoortest nét dat beetje meer kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan Video-Otoscopie; een techniek waarmee onze audicien m.b.v. een camera de volledige gehoorgang en het trommelvlies in beeld kan brengen.

Daarnaast heeft Coppes Hoorzorg contracten met alle zorgverzekeraars, u hoeft uzelf dus geen zorgen te maken over de vergoeding van uw gehoorapparaat!

Twijfelt u over de kwaliteit van uw gehoor, maak dan eens vrijblijvend een afspraak met onze audicien.