Geavanceerde telefoons voor slechthorenden

Het lijkt zo vanzelfsprekend; telefoongesprekken voeren. Maar bent u slechthorend, dan kan het problemen opleveren door de hinder die ontstaat bij de overdracht van uw telefoon naar het hoortoestel. Erg vervelend natuurlijk! Gelukkig zijn er geavanceerde telefoons op de markt die dit probleem vrijwel geheel kunnen oplossen. Een extra geluidsversterking op uw telefoon zorgt bijvoorbeeld voor een versterking van het spraakvolume tot wel 40 dB. Een telefoon voor slechthorenden is in zowel vaste als mobiele versie verkrijgbaar.

Draagbare DECT telefoons

Er zijn verschillende draadloze DECT telefoons die rechtstreeks communiceren met uw hoortoestellen. Wanneer u een zo’n telefoon bij het hoortoestel houdt streamt deze het stemgeluid van de spreker direct naar beide oren. Een draagbare DECT telefoon zorgt voor een uitmuntende spraakverstaanbaarheid. 

Een DECT telefoon testen bij Coppes Hoorzorg

Coppes Hoorzorg beschikt over twee fysieke winkels: een bevindt zich in Groesbeek en een in Gennep. In onze beide winkels is het mogelijk om de diverse telefoons voor slechthorenden uit te proberen. Zowel vaste als mobiele telefoons hebben wij op voorraad en kunnen dus direct meegenomen worden naar huis om te testen. Wij zien u graag in onze winkel!

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale
specialisten
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ