Telefoon voor slechthorenden

Geavanceerde telefoons voor slechthorenden

Het lijkt zo vanzelfsprekend; telefoongesprekken voeren. Maar bent u slechthorend, dan kan het problemen opleveren door de hinder die ontstaat bij de overdracht van uw telefoon naar het hoortoestel. Erg vervelend natuurlijk! Gelukkig zijn er geavanceerde telefoons op de markt die dit probleem vrijwel geheel kunnen oplossen. Een extra geluidsversterking op uw telefoon zorgt bijvoorbeeld voor een versterking van het spraakvolume tot wel 40 dB. Een telefoon voor slechthorenden is in zowel vaste als mobiele versie verkrijgbaar.

Draagbare DECT telefoons

Er zijn verschillende draadloze DECT telefoons die rechtstreeks communiceren met uw hoortoestellen. Wanneer u een zo’n telefoon bij het hoortoestel houdt streamt deze het stemgeluid van de spreker direct naar beide oren. Een draagbare DECT telefoon zorgt voor een uitmuntende spraakverstaanbaarheid. 

Draagbare DECT telefoons

Een DECT telefoon testen bij Coppes Hoorzorg

Coppes Hoorzorg beschikt over twee fysieke winkels: een bevindt zich in Groesbeek en een in Gennep. In onze beide winkels is het mogelijk om de diverse telefoons voor slechthorenden uit te proberen. Zowel vaste als mobiele telefoons hebben wij op voorraad en kunnen dus direct meegenomen worden naar huis om te testen. Wij zien u graag in onze winkel!

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik kan en ik wil ze niet meer missen.

Mevr. Termeer - uit Molenhoek

Nieuwste hoortoestellen

Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed

Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ