Slechthorendheid op het werk

Slechthorendheid op het werk kan erg vervelend zijn. Een dag intensief communiceren of luisteren kan veel inspanning kosten. Een vergadering, cursus of lezing volgen kan zorgen voor veel stress of oververmoeidheid. Een optimale focus is door slecht horen namelijk niet altijd mogelijk. Bij Coppes Hoorzorg bieden we daar diverse hooroplossingen voor.

Relatie tussen gehoorverlies en werkloosheid

Nederland kent ongeveer 1,6 miljoen slechthorenden waarvan een steeds groter aantal werkend is. Niet iedereen neemt echter maatregelen om als slechthorende te kunnen blijven werken. Vanuit diverse studies in Europa en de Verenigde Staten is er een relatie te zien tussen gehoorverlies en werkloosheid. De werkloosheidscijfers zijn namelijk twee keer zo hoog bij personen met een onbehandeld gehoorverlies als goedhorende personen. 

Het verbeteren van gehoorverlies door middel van hoortoestellen kan ervoor zorgen dat iemand zijn baan kan behouden en het werkloosheidspercentage maar een klein percentage hoger komt te liggen in vergelijking met goedhorende personen. 

Gehoortest laten afnemen

Heeft u moeite met het volgen van gesprekken van collega’s of mist u bepaalde werkinstructies? Merkt u dat een hele dag luisteren erg veel energie kost? Gehoorverlies kan voor uw werkprestaties enorm vervelend zijn. Maak daarom een afspraak bij Coppes Hoorzorg om een gehoortest af te laten nemen. 

Maak een afspraak via ons telefoonnummer: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-216291 voor Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale
specialisten
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ