Slecht horen op het werk

Slechthorendheid op het werk

Slechthorendheid op het werk kan erg vervelend zijn. Een dag intensief communiceren of luisteren kan veel inspanning kosten. Een vergadering, cursus of lezing volgen kan zorgen voor veel stress of oververmoeidheid. Een optimale focus is door slecht horen namelijk niet altijd mogelijk. Bij Coppes Hoorzorg bieden we daar diverse hooroplossingen voor.

Relatie tussen gehoorverlies en werkloosheid

Nederland kent ongeveer 1,6 miljoen slechthorenden waarvan een steeds groter aantal werkend is. Niet iedereen neemt echter maatregelen om als slechthorende te kunnen blijven werken. Vanuit diverse studies in Europa en de Verenigde Staten is er een relatie te zien tussen gehoorverlies en werkloosheid. De werkloosheidscijfers zijn namelijk twee keer zo hoog bij personen met een onbehandeld gehoorverlies als goedhorende personen. 

Het verbeteren van gehoorverlies door middel van hoortoestellen kan ervoor zorgen dat iemand zijn baan kan behouden en het werkloosheidspercentage maar een klein percentage hoger komt te liggen in vergelijking met goedhorende personen. 

Relatie tussen gehoorverlies en werkloosheid

Gehoortest laten afnemen

Heeft u moeite met het volgen van gesprekken van collega’s of mist u bepaalde werkinstructies? Merkt u dat een hele dag luisteren erg veel energie kost? Gehoorverlies kan voor uw werkprestaties enorm vervelend zijn. Maak daarom een afspraak bij Coppes Hoorzorg om een gehoortest af te laten nemen. 

Maak een afspraak via ons telefoonnummer: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-346496 voor Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ