Wat zijn de beste hoortoestellen van 2019?

dinsdag 4 juni 2019

De top 4 uitgebreid toegelicht.

Nummer 3: Phonak Virto B titanium

Hoortoestelfabrikant Phonak is er in geslaagd een zeer klein, onzichtbaar hoortoestel te ontwikkelen gemaakt van titanium. Doordat titanium zo dun als papier kan worden gemaakt en toch extreem sterk is kan een super discreet hoortoestel gemaakt worden. Dit in-het-oor hoortoestel wordt diep in de gehoorgang gedragen.

Wat maakt dit hoortoestel uniek?

  • Het is het allerkleinste op maat gemaakte hoortoestel wat in de gehoorgang gedragen wordt. Het materiaal titanium zorgt ervoor dat hij zeer stevig is, perfect past en nagenoeg onzichtbaar in uw oren zit. 
  • Volledig automatisch: de Phonak Virto B Titanium bevat AutoSense. Hiermee passen de hoortoestellen zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan. De hoortoestellen hoeven dus niet handmatig te worden ingeregeld. Het is het beste in-het-oor hoortoestel van dit moment.

Nummer 2: Widex Evoke FS-2

De Widex Evoke is een zeer intelligent hoortoestel wat gedreven wordt door Machine learning. Dit houdt in dat de hoortoestellen leren van uw gebruik en dat van anderen. Doordat deze gegevens anoniem worden verzonden naar Widex zorgen zij ervoor dat uw deze hoortoestellen voortdurend beter worden gemaakt middels diverse updates.

Wat maakt dit gehoorapparaat uniek?

  • Machine learning: dit hoortoestel leert van verschillende luistersituaties steeds wanneer u en anderen wijzigingen aanbrengen via de Evoke app. Hierdoor worden uw hoortoestellen na iedere update vanuit Widex een beetje beter.
  • Zeer geavanceerde app: Leer uw hoorwensen aan dit hoortoestel met een paar klikken in de EVOKE app. In de SoundSense Learn functie kunt u kiezen tussen twee verschillende geluidsprofielen. Probeer beide profielen uit door simpel op A of B te drukken en keuze zelf het geluid waar uw voorkeur naar uit gaat. Hebt u het juiste geluid? Maak dan eenvoudig een eigen programma aan en bewaar deze op uw smartphone in de Evoke app. 
  • Streaming voor Iphone: Stream muziek of stuur uw telefoongesprek naar beide oren. Widex staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Nummer 1: Phonak Audeo Marvel

De Phonak Audéo Marvel is een absoluut top hoortoestel, een terechte nummer 1. Dit moderne hoortoestel bevat de meest geavanceerde technieken die op dit moment mogelijk zijn. Inmiddels hebben wij bij Coppes Hoorzorg veel ervaring opgedaan met de Phonak Audeo Marvel en is het voor onze audiciens ook het beste hoortoestel.

Wat maakt dit hoortoestel uniek?

  • Autosense 3.0 zorgt voor een automatische programmakeuze. Het hoortoestel past zich automatisch aan naar iedere luistersituatie zodat het gebruik van knopjes op het hoortoestel eigenlijk overbodig zijn geworden. U profiteert hierdoor van een betere spraakverstaanbaarheid in rumoer en een lagere luisterinspanning.
  • Een directe verbinding via iedere telefoon met een Bluetooth mogelijkheid. Bel handsfree, luister naar uw favoriete muziek of stream films rechtstreeks naar uw hoortoestellen. 
  • Oplaadbaar mogelijk: Door toevoeging van een Li-ion accu is het hoortoestel oplaadbaar zodat men nooit meer gedoe heeft met wegwerpbatterijen. 
  • App: Ondanks dat de Phonak Marvel beschikt over een automatische programmakeuze is het volume van de hoortoestellen te bedienen via een app op uw smartphone. 
  • Op afstand te programmeren door uw audicien: deze functie is nog niet actief, maar op korte termijn is het mogelijk dat wij op afstand uw hoortoestellen instellen. Dit bespaard u bezoekjes aan onze winkels.

andere interessante artikelen