Wij zijn Coppes Hoorzorg

Persoonlijke aandacht gecombineerd met de meest actuele kennis op het gebied van hoortoestellen, de nieuwste gehoortechnieken en gehoorbescherming op maat; dat is Coppes Hoorzorg! Al ruim 10 jaar zijn wij gevestigd in Groesbeek als zelfstandig gehoorspecialist. We nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten en gaan door tot we een oplossing hebben gevonden waarmee onze klanten 100% tevreden zijn.

Ervaren audiciensbedrijf

Onze gediplomeerde audiciens zijn allemaal StAr gecertificeerd. U bent dus altijd verzekerd van een eerlijk en deskundig advies. We zijn specialist op het gebied van de nieuwste gehoortechnieken zodat u verzekerd bent van de beste hooroplossing. Gun uw oren opnieuw de beleving van geluid en ervaar hoe prettig het is weer bijna te horen zoals voorheen. 

Onze hoorwinkel in Groesbeek

Onze hoorwinkel is voorzien van 2 discrete, volledig operationele aanmeetruimtes welke beide voorzien zijn van geluidsarme meetcabine’s en beschikken over de allernieuwste meetapparatuur. Dagelijks is er een audicien aanwezig welke ruim de tijd neemt om uw oren te voorzien van de beste mogelijke hoorzorg.

Ons team van gespecialiseerde audiciens

Foto audicien Jochem

Jochem

Gediplomeerd audicien

Foto audicien Nathalie

Nathalie

Gediplomeerd audicien

Foto audicien Annemieke

Annemieke

Gediplomeerd audicien

Foto winkelmedewerker Monique Roelofs

Monique

Hooradviseur

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. "wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!"

Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

En het aanmeten van de hoorapparaatjes is heel vakkundig

Mevr. Hendriks - uit Nijmegen

Slechthorendheid

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar