Phonak Roger On

Phonak Roger on als aanvullend hoorhulpmiddel

De Phonak Roger On is een aanvullend hoorhulpmiddel die spraak beter hoorbaar maakt in rumoerige omgevingen. Ondanks het gebruik van hoortoestellen is het voor sommige slechthorenden in bepaalde rumoerige situaties alsnog erg moeilijk verstaan. 

Met de Phonak Roger On ontvangt u het geluid van een spreker direct op uw hoortoestellen. Door geavanceerde microfoons in de Roger apparatuur wordt de spraak met minimaal omgevingsgeluid doorgestuurd naar uw hoortoestellen. 

Hoe werkt Phonak Roger On?

Phonak Roger On maakt gebruik van geavanceerde draadloze technologie om de stem van de spreker rechtstreeks naar de hoortoestellen van de luisteraar te verzenden. De Roger On microfoon kan op tafel worden geplaatst, aan de kleding van de spreker worden geklemd of om de nek worden gedragen. De luisteraar kan de Phonak Roger On eenvoudig rechtstreeks verbinden met zijn of haar hoortoestellen via Bluetooth, waardoor het geluid nog duidelijker en met minimaal achtergrondgeluid wordt overgebracht.

Hoe werkt Phonak Roger On?

Vergoeding Roger On

De Roger On wordt vrijwel altijd vergoed vanuit de basisverzekering op voorschrift van een audiologisch centrum. Een gemotiveerde aanvraag en een recent audiogram is hierbij een vereiste. Coppes Hoorzorg verzorgt de volledige declaratie bij uw zorgverzekeraar zodat u daar geen omkijken naar heeft! 

Solo apparatuur Phonak Roger tafel

Ervaring op het gebied van Roger apparatuur

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring op het gebied van Roger apparatuur. Wij werken graag met systemen van hoortoestelfabrikant Phonak, welke de naam Roger voor de apparatuur gebruikt. In onze winkel beschikken we over voorbeelden van deze systemen, waardoor u het apparatuur kunt uitproberen.

Wij zien u graag in onze winkel. Voor meer informatie kunt u ook een afspraak maken via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Ik hoor nu weer stereo. Geweldig!

Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. "wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!"

Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo IZA zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar