Logo kleine onzichtbare hoortoestellen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Het aanschaffen van kleine, onzichtbare hoortoestellen is altijd maatwerk. Deze hoortoestellen draagt men vaak diep in de gehoorgang en zijn daardoor niet of nauwelijks te zien. Onze audiciens maken een precieze oorafdruk van uw gehoorgang om een perfect draagcomfort te garanderen. 


Hoortoestel van titanium

Hoortoestelfabrikant Phonak is er in geslaagd een klein, onzichtbaar hoortoestel te ontwikkelen van titanium. Doordat titanium zo dun als papier is en toch extreem sterk, is dit hoortoestel uiterst discreet te dragen. Titanium is 15x sterker dan acryl en is zo onopvallend dat het bijna niet te zien is. 

Wilt u bij Coppes Hoorzorg een gehoortest laten afnemen of informatie over onzichtbare hoortoestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Kleine titanium hoortoestellen merk Phonak

Nadeel kleine in-het-oor hoortoestellen

Desondanks het kleine formaat van dit hoortoestel kan het toch voorkomen dat wegens de anatomie van de gehoorgang het toestel niet goed passend te krijgen is. Daarnaast zijn deze hoortoestellen vaak niet geschikt voor de grotere gehoorverliezen omdat ze hiervoor te weinig versterking kunnen bieden. Bij Coppes Hoorzorg helpen wij je graag om een goede keuze te maken bij dit type hoortoestel.

Klein titanium hoortoestel van Phonak in hand
Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek

Otoplastieken

Ik kan en ik wil ze niet meer missen.

Mevr. Termeer - uit Molenhoek

Nieuwste hoortoestellen

Omdat dit mijn eerste hoortoestel is had ik niet verwacht dat dit zulke goede resultaten zou opleveren.

Anonieme Phonak Marvel gebruiker - uit Milsbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar