logo oordoppen

Oordoppen op maat

In situaties met een hoog geluidsvolume is het verstandig om gehoorbeschermers te gebruiken. Hiermee voorkom je gehoorschade. Op maat gemaakte oordoppen zorgen voor de beste bescherming, vanwege een speciaal ingebouwd filter dat zorgt voor maximale bescherming. Oordoppen op maat worden ook wel otoplastieken genoemd.

Maatwerk

Op maat gemaakte oordoppen worden altijd aangemeten door een audicien. De audicien maakt een afdruk van de gehoorgang en vervolgens maakt een speciaal laboratorium de gehoorbescherming op maat. De oordoppen zijn in diverse materialen, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar.

Set oordoppen op maat in doosje

Otoplastieken voor werken in lawaai

Gehoorbeschermers in de industrie moeten volledig aan de Arbowet voldoen. Een logische verklaring aangezien gehoorverlies door lawaai een van de meest voorkomende beroepsziektes is in Nederland. Jaarlijks lopen ongeveer 2500 mensen gehoorschade op tijdens hun werk.

Op maat gemaakte oordoppen tegen lawaai

Coppes Hoorzorg levert op maat gemaakte otoplastieken voor in de bouw, industrie en agrarische sector. De gehoorbeschermer bevat een filter die per geluidssituatie een bepaalde demping geeft. Een set oordoppen om gehoorschade te voorkomen is vanaf € 145,- verkrijgbaar.

Concert oordoppen

Tijdens een concert of op een festival wordt vaak een flink aantal decibel geproduceerd. Wanneer u dichtbij het podium of een speaker staat, kan dit zeer schadelijk zijn voor uw oren. Bent u een echte muziekliefhebber en bezoekt u regelmatig een concert of festival? Zorg dan voor optimale bescherming van het oor.

Muziek oordoppen hebben een speciaal muziekfilter, ook wel vlakfilter genoemd, die ervoor zorgt dat de kwaliteit van muziek behouden blijft en spraakverstaan mogelijk blijft. Deze gehoorbeschermers hebben een prijs van € 185,-. Een set op maat gemaakte oordoppen voor muziek of concerten met een standaard filter bedragen € 145,-.

Set oordoppen in diverse kleuren

Slaap oordoppen

Heeft u ‘s nachts last van overlast? Dit kan zijn van de buren, een snurkende partner, een levendige stad waarin u zich bevindt of woont u aan een drukke weg? Dan zijn deze op maat gemaakte slaap oordoppen de ideale oplossing. Een goede nachtrust is voor iedereen van belang! De slaap oordoppen zijn gemaakt van een zacht siliconen materiaal welke diep in de gehoorgang valt voor een optimale pasvorm.
Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf € 145,- per paar.

Motor oordoppen

Op een motor heeft u veel last van windgeruis. Bij hogere snelheden kan windgeruis schadelijk zijn voor uw gehoor. Door middel van een speciaal ingebouwde filter worden geluiden bij motor oordoppen om u heen zachter gemaakt, terwijl omgevingssignalen- en geluiden vanuit het verkeer alsnog hoorbaar zijn. Deze van siliconen gemaakte oordoppen voor op de motor vallen vaak diep in het oor en worden zonder aanpakje gemaakt. Dit om ervoor te zorgen dat u de motor oordoppen prima onder uw helm kunt dragen.
Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar vanaf € 145,- per paar.

Uitgebreide kennis over oordoppen bij Coppes Hoorzorg

Bij Coppes Hoorzorg beschikken we over uitgebreide kennis om te zorgen voor een passende gehoorbeschermer. Wij leveren zowel universele oordoppen als op maat gemaakte oordoppen. Wilt u op maat gemaakte oordoppen? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Dit kan via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu weer stereo. Geweldig!

Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden

Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar