Logo nieuwste hoortoestellen

De nieuwste hoortoestellen

De ontwikkelingen binnen de hoorbranche gaan razendsnel. Jaarlijks worden er door de hoortoestelfabrikanten weer nieuwe, geavanceerdere hoortoestellen met meer rekenkracht op de markt gebracht. De hoortoestellen worden steeds slimmer, duurzamer en discreter. Ieder gehoorverlies is uniek en vereist een nauwkeurige afstemming op het gehoor. Deze hoortoestellen zijn daardoor in staat de geluidsomgeving te scannen en de instellingen er automatisch op aan te passen zodat je voor iedere luistersituatie altijd het beste spraakverstaan bereikt.  

Bij Coppes Hoorzorg te Groesbeek zijn onze audiciens door scholing volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en kun je de nieuwste hoortoestellen geheel vrijblijvend en kosteloos uitproberen. Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan een afspraak via 024-8445599 of stuur ons een email bij verdere vragen.

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zijn eenvoudig in gebruik. Het grote voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Dit is goed voor het milieu, maar bespaart u ook erg veel kosten. Je laadt deze hoorapparaten ‘s nachts op en kunt ze vervolgens de hele dag gebruiken. Deze oplaadbare hoortoestellen worde altijd geleverd met een gemakkelijk te gebruiken oplaadstation. 

Phonak Charge en Go oplader charger

Bluetooth hoortoestellen

Dankzij de Bluetooth-technologie maken Bluetooth hoortoestellengemakkelijk verbinding met diverse apparaten als smartphone, televisie, tablet of andere geluidssystemen met streaming mogelijkheid. Via een app op je mobiele telefoon regel je zelf het volume, balans of programma’s van je hoorapparaat. Telefoonoproepen via mobiel krijg je rechtstreeks binnen op je hoortoestellen waardoor een telefoongesprek perfect te verstaan is. 

Hoortoestellen in oplader met mobiele telefoons er omheen

De beste hoortoestellen

Het tempo waarmee wordt geïnnoveerd betreft de nieuwste hoortoestellen is er hoog. Jaarlijks komen er nieuwe modellen hoortoestellen op de markt. De geluidskwaliteit wordt steeds beter door de betere verwerkingssnelheid. Belangrijker is nog dat de spraakverstaanbaarheid ontzettend toeneemt in lastige omgevingen. Ieder jaar stellen wij bij Coppes Hoorzorg een lijst op van de beste hoortoestellen. We hebben deze modellen zelf uitvoerig getest en zorgen hiermee dat we altijd volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die deze geavanceerde hoortoestellen kunnen bieden. 

Phonak Audeo Life hoortoestellen in gebruik

Kleine onzichtbare hoortoestellen

De huidige ontwikkelingen laten zien dat het mogelijk is steeds kleinere hoortoestellen te maken. Deze vaak zeer geavanceerde gehoorapparaatjes met automatische programmakeuze zijn super discreet te dragen. Deze kleine onzichtbare hoortoestellen worden altijd volledig op maat gemaakt. Ze worden altijd in de gehoorgang gedragen en er zit dus geen hoortoestel meer achter het oor.

Klein onzichtbaar hoortoestel

Wens je een van onze nieuwste hoortoestellen vrijblijvend uit te proberen of is er interesse in een gehoortest bij Coppes Hoorzorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek

Otoplastieken

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar