Logo nieuwste hoortoestellen

De nieuwste hoortoestellen

De ontwikkelingen binnen de hoorbranche gaan razendsnel. Jaarlijks worden er door de hoortoestelfabrikanten weer nieuwe, geavanceerdere hoortoestellen met meer rekenkracht op de markt gebracht. De hoortoestellen worden steeds slimmer, duurzamer en discreter. Ieder gehoorverlies is uniek en vereist een nauwkeurige afstemming op het gehoor. Deze hoortoestellen zijn daardoor in staat de geluidsomgeving te scannen en de instellingen er automatisch op aan te passen zodat je voor iedere luistersituatie altijd het beste spraakverstaan bereikt.  

Bij Coppes Hoorzorg te Groesbeek zijn onze audiciens door scholing volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en kun je de nieuwste hoortoestellen geheel vrijblijvend en kosteloos uitproberen. Hebben wij je interesse gewekt? Maak dan een afspraak via 024-8445599 of stuur ons een email bij verdere vragen.

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zijn eenvoudig in gebruik. Het grote voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Dit is goed voor het milieu, maar bespaart u ook erg veel kosten. Je laadt deze hoorapparaten ‘s nachts op en kunt ze vervolgens de hele dag gebruiken. Deze oplaadbare hoortoestellen worde altijd geleverd met een gemakkelijk te gebruiken oplaadstation. 

Phonak Charge en Go oplader charger

Bluetooth hoortoestellen

Dankzij de Bluetooth-technologie maken Bluetooth hoortoestellengemakkelijk verbinding met diverse apparaten als smartphone, televisie, tablet of andere geluidssystemen met streaming mogelijkheid. Via een app op je mobiele telefoon regel je zelf het volume, balans of programma’s van je hoorapparaat. Telefoonoproepen via mobiel krijg je rechtstreeks binnen op je hoortoestellen waardoor een telefoongesprek perfect te verstaan is. 

Hoortoestellen in oplader met mobiele telefoons er omheen

De beste hoortoestellen

Het tempo waarmee wordt geïnnoveerd betreft de nieuwste hoortoestellen is er hoog. Jaarlijks komen er nieuwe modellen hoortoestellen op de markt. De geluidskwaliteit wordt steeds beter door de betere verwerkingssnelheid. Belangrijker is nog dat de spraakverstaanbaarheid ontzettend toeneemt in lastige omgevingen. Ieder jaar stellen wij bij Coppes Hoorzorg een lijst op van de beste hoortoestellen. We hebben deze modellen zelf uitvoerig getest en zorgen hiermee dat we altijd volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die deze geavanceerde hoortoestellen kunnen bieden. 

Phonak Audeo Life hoortoestellen in gebruik

Kleine onzichtbare hoortoestellen

De huidige ontwikkelingen laten zien dat het mogelijk is steeds kleinere hoortoestellen te maken. Deze vaak zeer geavanceerde gehoorapparaatjes met automatische programmakeuze zijn super discreet te dragen. Deze kleine onzichtbare hoortoestellen worden altijd volledig op maat gemaakt. Ze worden altijd in de gehoorgang gedragen en er zit dus geen hoortoestel meer achter het oor.

Klein onzichtbaar hoortoestel

Wens je een van onze nieuwste hoortoestellen vrijblijvend uit te proberen of is er interesse in een gehoortest bij Coppes Hoorzorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar