Nieuwste hoortoestellen

De nieuwste hoortoestellen

De ontwikkelingen binnen de hoorbranche gaan razendsnel. Jaarlijks worden er door de hoortoestelfabrikanten weer nieuwe, geavanceerdere hoortoestellen op de markt gebracht. De hoortoestellen worden steeds slimmer, duurzamer en discreter. Ieder gehoorverlies is uniek en vereist een nauwkeurige afstemming op het gehoor. Bij Coppes Hoorzorg zijn wij door scholing volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en kun je de nieuwste hoortoestellen geheel vrijblijvend uitproberen.

High end hoortoestellen

Jaarlijks worden er door de hoortoestelfabrikanten nieuwe, zeer geavanceerde hoorapparaten op de markt gebracht. De nieuwste hoortoestellen hebben vaak meer rekenkracht tegenover de oudere modellen. Deze toestellen zijn daardoor in staat de geluidsomgeving te scannen en de instellingen er automatisch op aan te passen zodat je voor iedere luistersituatie altijd het beste spraakverstaan bereikt.

Qua techniek en mogelijkheden zijn deze hoortoestellen vaak het beste wat Coppes Hoorzorg te bieden heeft. Voor de slechthorende cliënt is vaak moeilijk van te voren te bepalen welk hoorapparaat het beste past. Het uitproberen van zo’n geavanceerd hoortoestel kan er uitsluitsel over geven. Bij Coppes Hoorzorg kun je dit vrijblijvend ervaren. Onze audiciens zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van horen.

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen zijn eenvoudig in gebruik. Het grote voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Dit is goed voor het milieu, maar bespaart u ook erg veel kosten. Je laadt deze hoorapparaten ‘s nachts op en kunt ze vervolgens de hele dag gebruiken. Deze oplaadbare hoortoestellen worde altijd geleverd met een gemakkelijk te gebruiken oplaadstation. 

Oplaadbare hoortoestellen

Bluetooth hoortoestellen

Dankzij de Bluetooth-technologie maken Bluetooth hoortoestellen gemakkelijk verbinding met diverse apparaten als smartphone, televisie, tablet of andere geluidssystemen met streaming mogelijkheid. Via een app op je mobiele telefoon regel je zelf het volume, balans of programma’s van je hoorapparaat. Telefoonoproepen via mobiel krijg je rechtstreeks binnen op je hoortoestellen waardoor een telefoongesprek perfect te verstaan is. 

Bluetooth hoortoestellen

De beste hoortoestellen

Het tempo waarmee wordt geïnnoveerd betreft de nieuwste hoortoestellen is er hoog. Jaarlijks komen er nieuwe modellen hoortoestellen op de markt. De geluidskwaliteit wordt steeds beter door de betere verwerkingssnelheid. Belangrijker is nog dat de spraakverstaanbaarheid ontzettend toeneemt in lastige omgevingen. Ieder jaar stellen wij bij Coppes Hoorzorg een lijst op van de beste hoortoestellen. We hebben deze modellen zelf uitvoerig getest en zorgen hiermee dat we altijd volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden die deze geavanceerde hoortoestellen kunnen bieden. 

De beste hoortoestellen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

De huidige ontwikkelingen laten zien dat het mogelijk is steeds kleinere hoortoestellen te maken. Deze vaak zeer geavanceerde gehoorapparaatjes met automatische programmakeuze zijn super discreet te dragen. Deze kleine onzichtbare hoortoestellen worden altijd volledig op maat gemaakt. Ze worden altijd in de gehoorgang gedragen en er zit dus geen hoortoestel meer achter het oor.

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed

Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

Ik kan en ik wil ze niet meer missen.

Mevr. Termeer - uit Molenhoek

Nieuwste hoortoestellen

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

De juiste hooroplossing én een goed gevoel?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ