Ontwikkeling van hoortoestellen

De ontwikkelingen binnen de hoorbranche gaan razendsnel. Jaarlijks worden er door de hoortoestelfrabrikanten weer nieuwe, geavanceerdere hoortoestellen op de markt gebracht. De hoortoestellen worden steeds slimmer, duurzamer en discreter.

Ieder gehoorverlies is uniek en vereist een nauwkeurige afstemming op het gehoor. De belangrijkste hoor innovaties voor u op een rij: 

Geavanceerde processoren door nieuwste techniek

Goed spraakverstaan in geluidssituaties optimaal plaats te laten vinden, worden de nieuwste computertechnologieen gebruikt om het geluid te onderdrukken. Storend omgevingsgeluid, zoals rumoer of windruis, wordt hierdoor naar de achtergrond gebracht. De allernieuwste hoortoestellen kiezen automatisch de juiste stand van uw hoortoestel. Of dit nu op een drukke verjaardag is of op een lange fietsrit. De versterkings behoefte kan voor iedere situatie anders zijn, wat een snelle verwerking en samenwerking tussen beide hoortoestellen vereist. De nieuwste technieken maken dit allemaal mogelijk! 

Bluetooth hoortoestellen

Dankzij de Bluetooth-technologie maken Bluetooth hoortoestellen (doorlink naar pagina bluetooth hoortoestellen) gemakkelijk verbinding met diverse apparaten als smartphone, televisie, tablet of andere geluidssystemen met streaming mogelijkheid. Via een app op uw smartphone regelt u zelf het volume van uw hoorapparaat. . U kunt telefoonoproepen via uw smartphone rechtstreeks in uw hoortoestellen binnen krijgen waardoor een telefoongesprek perfect te verstaan is.

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen (doorlink naar pagina oplaadbare hoortoestellen) zijn eenvoudig in gebruik. Het grote voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. U laadt deze hoorapparaten ‘s nachts op en kunt ze vervolgens de hele dag gebruiken.

Kleine onzichtbare hoortoestellen

De huidige ontwikkelingen laten zien dat het mogelijk is steeds kleinere hoortoestellen te maken. Deze vaak zeer geavanceerde gehoorapparaatjes met automatische programmakeuze zijn super discreet te dragen. Deze kleine onzichtbare hoortoestellen (doorlink naar pagina kleine onzichtbare hoortoestellen) worden altijd volledig op maat gemaakt.

Hoortoestellen steeds aantrekkelijker

Bij Coppes Hoorzorg werken we met moderne hoortoestellen van betrouwbare hoortoestelfabrikanten. Moderne hoortoestellen zijn klein, comfortabel en cosmetisch aantrekkelijk doordat ze vrijwel onzichtbaar zijn. De nieuwste hoortoestellen bevatten hightech componenten waarmee u beter gaat horen en spraakverstaan. 

Heeft u interesse om een modern hoortoestel uit te proberen? Of wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwste hoortoestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-216291 voor Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale
specialisten
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ