Oplaadbare hoortoestellen

Nieuwste oplaadbare hoorapparaat

Oplaadbare hoortoestellen worden steeds populairder. Hoortoestelfabrikanten komen steeds vaker op de markt met de oplaadbare hoorapparaten. Het grootste voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Deze oplaadbare hoortoestellen worden ‘s nachts opgeladen waarna u deze de volgende dag ruim 20 uur kunt gebruiken. 

Gaat u een weekendje weg en hebt u geen stroom binnen handbereik? Dan kan het oplaadstation zijn voorzien van een accu pack ofwel powerbank waarmee u de oplaadbare hoortoestellen nog 2 maal volledig kunt opladen. Ideaal!

Voordelen van een oplaadbaar hoortoestel

  • Een oplaadbaar hoortoestel is zeer geschikt voor mensen met reumatische handen of een slecht gezichtsvermogen. Een hoortoestel batterij hoeft namelijk niet meer gewisseld te worden. 
  • Een ander voordeel van een oplaadbaar hoortoestel is dat de behuizing vaak gesloten is waardoor vuil en vocht minder de kans krijgen het hoorapparaat binnen te dringen. 
Voordelen van een oplaadbaar hoortoestel

Lithium-ion hoortoestellen bevatten een batterijtechnologie, Li-on, die de kracht van lithium ionen gebruikt. Hiermee kunnen batterijen opnieuw gebruikt worden door de hoortoestellen op te laden. Deze hoortoestellen kennen in sommige gevallen een levensduur van 6 jaar voor 1 enkele accu. 

Bij Coppes Hoorzorg bieden wij een ruim assortiment aan hoortoestellen. Voor ieder gehoorverlies is er een oplossing!

Heeft u interesse in een gratis gehoortest bij Coppes Hoorzorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier​ of bel ons op: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-216291 voor Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Omdat dit mijn eerste hoortoestel is had ik niet verwacht dat dit zulke goede resultaten zou opleveren.

Anonieme Phonak Marvel gebruiker - uit Milsbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ