Logo oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen worden steeds populairder. Hoortoestelfabrikanten komen steeds vaker op de markt met oplaadbare hoorapparaten. Het grootste voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Deze oplaadbare hoortoestellen worden ‘s nachts opgeladen waarna je deze de volgende dag ruim 20 uur kunt gebruiken. Opladen gaat heel eenvoudig met behulp van een oplaadstation.

Zou je een oplaadbaar hoortoestel 2 maanden vrijblijvend en kosteloos uit willen proberen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze ervaren audiciens via ons contactformulier of bel ons op 024-8445599.

Voordelen van een oplaadbaar hoortoestel

  • Het bespaart veel kosten doordat er geen hoortoestelbatterijen meer aangeschaft hoeven te worden. 
  • Een oplaadbaar hoortoestel is dat de behuizing vaak gesloten is waardoor vuil en vocht minder de kans krijgen het hoorapparaat binnen te dringen. Hierdoor neemt de kans op een defect in het hoortoestel af.
  • Het is goed voor het milieu aangezien er nooit meer hoortoestelbatterijen verwisselt hoeven te worden.
  • Doordat er tegenwoordig veel wordt gestreamd met allerlei bluetooth apparaten zoals smartphone, TV of tablet is het gebruik van een Lithium-Ion accu in een hoortoestel veel stabieler in vergelijking met hoortoestelbatterijen.
  • Een oplaadbaar hoortoestel is zeer geschikt voor mensen met reumatische handen of een slecht gezichtsvermogen. Een hoortoestel batterij hoeft namelijk niet meer gewisseld te worden.   
Hoortoestellen Phonak Life en Fit in de oplader of charger

Lithium-ion hoortoestellen

Lithium-ion hoortoestellen bevatten een batterijtechnologie, Li-on, die de kracht van lithium ionen gebruikt. Hierdoor kunnen de batterijen(accu's) opnieuw gebruikt worden door de hoortoestellen op te laden in een laadstation. Deze hoortoestellen kennen in sommige gevallen een levensduur van 6 jaar voor 1 enkele accu. Het opladen gebeurt in een bijgeleverd laadstation voor oplaadbare toestellen. 

Wenst u een oplaadbaar hoortoestel vrijblijvend uit te proberen of is er interesse in een gehoortest bij Coppes Hoorzorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Phonak Paradise in een oplader

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig.

Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar