Logo oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen

Oplaadbare hoortoestellen worden steeds populairder. Hoortoestelfabrikanten komen steeds vaker op de markt met oplaadbare hoorapparaten. Het grootste voordeel van deze hoortoestellen is dat batterijen nooit meer gewisseld hoeven worden. Deze oplaadbare hoortoestellen worden ‘s nachts opgeladen waarna je deze de volgende dag ruim 20 uur kunt gebruiken. Opladen gaat heel eenvoudig met behulp van een oplaadstation.

Zou je een oplaadbaar hoortoestel 2 maanden vrijblijvend en kosteloos uit willen proberen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze ervaren audiciens via ons contactformulier of bel ons op 024-8445599.

Voordelen van een oplaadbaar hoortoestel

  • Het bespaart veel kosten doordat er geen hoortoestelbatterijen meer aangeschaft hoeven te worden. 
  • Een oplaadbaar hoortoestel is dat de behuizing vaak gesloten is waardoor vuil en vocht minder de kans krijgen het hoorapparaat binnen te dringen. Hierdoor neemt de kans op een defect in het hoortoestel af.
  • Het is goed voor het milieu aangezien er nooit meer hoortoestelbatterijen verwisselt hoeven te worden.
  • Doordat er tegenwoordig veel wordt gestreamd met allerlei bluetooth apparaten zoals smartphone, TV of tablet is het gebruik van een Lithium-Ion accu in een hoortoestel veel stabieler in vergelijking met hoortoestelbatterijen.
  • Een oplaadbaar hoortoestel is zeer geschikt voor mensen met reumatische handen of een slecht gezichtsvermogen. Een hoortoestel batterij hoeft namelijk niet meer gewisseld te worden.   
Hoortoestellen Phonak Life en Fit in de oplader of charger

Lithium-ion hoortoestellen

Lithium-ion hoortoestellen bevatten een batterijtechnologie, Li-on, die de kracht van lithium ionen gebruikt. Hierdoor kunnen de batterijen(accu's) opnieuw gebruikt worden door de hoortoestellen op te laden in een laadstation. Deze hoortoestellen kennen in sommige gevallen een levensduur van 6 jaar voor 1 enkele accu. Het opladen gebeurt in een bijgeleverd laadstation voor oplaadbare toestellen. 

Wenst u een oplaadbaar hoortoestel vrijblijvend uit te proberen of is er interesse in een gehoortest bij Coppes Hoorzorg? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Phonak Paradise in een oplader
Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden

Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. "wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!"

Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar