logo otoplastieken

Op maat gemaakte otoplastieken

Otoplastieken zijn op maat gemaakte oordoppen die perfect aansluiten in het oor. Ze beschermen uw oren tegen lawaai van buitenaf die verantwoordelijk is voor gehoorschade. De gehoorbeschermers van Coppes Hoorzorg zijn comfortabel en belemmeren u niet in uw bewegingsvrijheid. Ze zijn duurzaam en gaan vaak een 3 tot 5 jaar mee. 

De gehoorbeschermers worden bij Coppes Hoorzorg op maat gemaakt door middel van een afdruk van de gehoorgang. Omdat iedere gehoorgang uniek is, wordt deze afdruk van de gehoorgang aan beide kanten gemaakt. De uiteindelijke otoplastieken die vervaardigd worden aan de hand van de afdruk  zorgen voor een optimale afsluiting en comfort. Het maken van deze afdruk is pijnloos. 

Soorten otoplastieken

Bij Coppes Hoorzorg bieden we verschillende soorten otoplastieken aan: 

  • Otoplastieken die schadelijk motorgeluid voorkomen: deze gehoorbeschermers zorgen ervoor dat geluid zachter wordt gemaakt door middel van een filter. Geluiden en signalen van het verkeer blijven hoorbaar, maar het suizen van de wind of schadelijk geluid van motoren worden gefilterd. U kunt deze otoplastieken onder uw helm dragen. Ook wordt geadviseerd om deze te dragen wanneer u een cabrio rijdt. Verkrijgbaar vanaf € 145,-
  • Otoplastieken voor thuis of op het werk: bescherm uw oren te allen tijde. Werkt u bijvoorbeeld in een omgeving met veel lawaai of bent u thuis aan het klussen? Gebruik dan otoplastieken om uw gehoor te beschermen. Verkrijgbaar vanaf € 145,-
  • Otoplastieken voor concert- en discotheekbezoekers: uw oren worden hiermee beschermd tegen  te hoge decibellen welke schadelijk zijn voor het gehoor. Met deze otoplastieken blijft u de muziek nog steeds goed horen. Optimaal genieten van een avond uit! Verkrijgbaar vanaf € 145,-
  • Otoplastieken voor echte muziekliefhebber: deze gehoorbeschermers vervormen het geluid niet, maar beschermen uw oren wel tegen geluid. Voornamelijk van belang wanneer u dagelijks met muziek bezig bent. De filter van deze otoplastieken zorgt voor een balans in hoge en lage tonen, waardoor het geluid normaal blijft klinken en tegelijkertijd wordt gedempt. Verkrijgbaar vanaf € 185,-
Set otoplastieken transparant

Naast de op maat gemaakte otoplastieken biedt Coppes Hoorzorg universele oordopjes die te gebruiken zijn tijdens het motorrijden, klussen of het uitgaan. 

Wilt u meer informatie ontvangen over het aan laten meten van otoplastieken of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599

Set otoplastieken met koortje en klem
Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding

Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Op zoek naar otoplastieken?

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar