Oplossingen voor een gehoorverlies

Een gehoorverlies is zeer vervelend. Gesprekken voeren op een verjaardag of in gezelschap kunnen ontzettend vermoeiend zijn. Maar ook het volgen van lezingen, presentaties of vergaderingen op uw werk kunnen behoorlijk uitputtend zijn door een gehoorprobleem. Er zijn diverse hooroplossingen die wij bij Coppes Hoorzorg aanbieden ter verbetering van uw gehoor.

Hoortoestel als hooroplossing

Bij Coppes Hoorzorg bieden wij de meest moderne hooroplossingen aan. Allereerst beschikken we over een uitgebreid assortiment aan hoortoestellen. Omdat wij niet merkgebonden zijn en een samenwerking met alle leveranciers hebben, zit er altijd een passend hoortoestel voor u bij. Naast hoortoestellen zijn wij gespecialiseerd in tinnitusmaskeerders.

Hoorhulpmiddelen 

Daarnaast beschikken wij over diverse hoorhulpmiddelen als solo apparatuur, wek- en waarschuwingssystemen, telefoons voor slechthorenden en diverse TV hoorhulpmiddelen.

Wilt u een gehoortest laten afnemen? Maak een afspraak in onze winkel via ons contactformulier of bel ons via: 024-8445599 of 0485-216291 voor Gennep.

Hoortoestellen

Hoorhulpmiddelen

Ons team van gespecialiseerde audiciëns

Jochem

Jochem

Gediplomeerd audicien

Nathalie

Nathalie

Gediplomeerd audicien

Annemieke

Annemieke

Gediplomeerd audicien

William

William

Gediplomeerd audicien

Laura

Laura

Gediplomeerd audicien

Annelies

Annelies

administratief medewerker

Zo ervaren onze klanten ons

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Een dikke 10 voor service, kwaliteit en uitleg

Gerda Thijssen - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ