Op zoek naar een wek- en waarschuwingssysteem?

Het wek- en waarschuwingssysteem is speciaal gemaakt voor personen met gehoorverlies. Het missen van een deurbel, telefoon, wekker of brandalarm komt hierdoor niet meer voor. Het dragen van een hoortoestel lost namelijk niet altijd direct problemen op. 

Een wek- en waarschuwingssysteem zorgt ervoor dat geluidssignalen zichtbaar of voelbaar worden. Het geluidssignaal wordt omgezet in een lichtflits of trilsignaal, waardoor slechthorenden gebeurtenissen kunnen opvangen.

Hoe werkt een wek- en waarschuwingssysteem?

Een wek- en waarschuwingssysteem kan uit een flits ontvanger of een trilontvanger bestaan. Beide soorten zorgen voor een positief effect op u als slechthorende. U wordt niet volledig afgesloten van de buitenwereld.

Een wek- en waarschuwingssysteem set bestaat altijd uit een zender en een ontvanger. De zender zendt het geluid van de deurbel, telefoon, brandmelder, babyfoon of alarm. De ontvanger geeft het doorgestuurde signaal weer middels een flitslamp of trilontvanger.

  • De flits ontvanger: deze kunt u overal in huis plaatsen door deze aan te sluiten op een stopcontact via de meegeleverde netadapter. De flits ontvanger kan ook gebruikt worden met een accu. De flits ontvanger bevat lampjes die aangeven of de telefoon gaat, het brandalarm afloopt of er iemand voor de deur staat. Mis nooit meer een signaal! 
  • De trilontvanger: dit compacte systeem kunt u door de dag heen meedragen in uw kleding. Een sterk trilsignaal wordt hier vervolgens als waarschuwing doorgegeven. Aan de lampjes op de ontvanger kunt u zien welke gebeurtenis er gemeld wordt. 

Alle soorten wek- en waarschuwingssystemen

Bij Coppes Hoorzorg beschikken we over kennis van alle soorten wek- en waarschuwingssystemen. Mocht u een recept van het audiologisch centrum of een KNO-arts hebben, kunnen we bij Coppes Hoorzorg helpen met de aanvraag voor een wek- en waarschuwingssysteem. Wij zorgen voor de volledige aanvraag en declaratie wanneer u bij ons langskomt. Let op: in veel gevallen wordt levering en installatie volledig vergoed door uw zorgverzekeraar, maar dit is niet bij iedere zorgverzekeraar het geval. 

Neem contact op met Coppes Hoorzorg en vraag naar de mogelijkheid via via ons contactformulier of maak een afspraak via: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-216291 voor Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale
specialisten
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Voor de beste gehoorverbetering ben je hier het op juiste adres.

Koos Janssen - uit Gennep

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ