Wek- en waarschuwingssysteem

Op zoek naar een wek- en waarschuwingssysteem?

Het wek- en waarschuwingssysteem is speciaal gemaakt voor personen met gehoorverlies. Het missen van een deurbel, telefoon, wekker of brandalarm komt hierdoor niet meer voor. Het dragen van een hoortoestel lost namelijk niet altijd direct problemen op. 

Een wek- en waarschuwingssysteem zorgt ervoor dat geluidssignalen zichtbaar of voelbaar worden. Het geluidssignaal wordt omgezet in een lichtflits of trilsignaal, waardoor slechthorenden gebeurtenissen kunnen opvangen.

Hoe werkt een wek- en waarschuwingssysteem?

Een wek- en waarschuwingssysteem kan uit een flits ontvanger of een trilontvanger bestaan. Beide soorten zorgen voor een positief effect op u als slechthorende. U wordt niet volledig afgesloten van de buitenwereld.

Een wek- en waarschuwingssysteem set bestaat altijd uit een zender en een ontvanger. De zender zendt het geluid van de deurbel, telefoon, brandmelder, babyfoon of alarm. De ontvanger geeft het doorgestuurde signaal weer middels een flitslamp of trilontvanger.

  • De flits ontvanger: deze kunt u overal in huis plaatsen door deze aan te sluiten op een stopcontact via de meegeleverde netadapter. De flits ontvanger kan ook gebruikt worden met een accu. De flits ontvanger bevat lampjes die aangeven of de telefoon gaat, het brandalarm afloopt of er iemand voor de deur staat. Mis nooit meer een signaal! 
  • De trilontvanger: dit compacte systeem kunt u door de dag heen meedragen in uw kleding. Een sterk trilsignaal wordt hier vervolgens als waarschuwing doorgegeven. Aan de lampjes op de ontvanger kunt u zien welke gebeurtenis er gemeld wordt. 
Hoe werkt een wek- en waarschuwingssysteem?

Alle soorten wek- en waarschuwingssystemen

Bij Coppes Hoorzorg beschikken we over kennis van alle soorten wek- en waarschuwingssystemen. Mocht u een recept van het audiologisch centrum of een KNO-arts hebben, kunnen we bij Coppes Hoorzorg helpen met de aanvraag voor een wek- en waarschuwingssysteem. Wij zorgen voor de volledige aanvraag en declaratie wanneer u bij ons langskomt. Let op: in veel gevallen wordt levering en installatie volledig vergoed door uw zorgverzekeraar, maar dit is niet bij iedere zorgverzekeraar het geval. 

Alle soorten wek- en waarschuwingssystemen

Neem contact op met Coppes Hoorzorg en vraag naar de mogelijkheid via via ons contactformulier of maak een afspraak via: 024-8445599 voor Groesbeek en Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding

Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Omdat dit mijn eerste hoortoestel is had ik niet verwacht dat dit zulke goede resultaten zou opleveren.

Anonieme Phonak Marvel gebruiker - uit Milsbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Ik hoor nu weer stereo. Geweldig!

Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ