Phonak Audeo Life

De Phonak Audeo Life is het eerste hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is. Door de volledig gesloten behuizing hoef je jezelf geen zorgen te maken als er vocht op je hoortoestel terecht komt. Wanneer je veel tijd besteed aan fysieke activiteiten waarbij je transpireert of van activiteiten in en rond het water houdt is de Phonak Life het ideale hoortoestel. Dit hoortoestel is bestand tegen iedere vorm van vocht tot 50cm diep.

Het hoortoestel is getest door fabrikant Phonak op zout en zoet water, maar ook transpiratievocht. Een regenbui tijdens het wandelen of sporten, veelvuldig transpireren of zelfs zwemmen. De Phonak Audeo Life kan het allemaal aan. Voor hoortoesteldragers die in het verleden met hun hoortoestellen veel defecten hebben ervaren door vochtproblemen is de Phonak Audeo Life aan te raden. Dit hoortoestel heeft geen losse batterijen en is enkel oplaadbaar.

Oplaadbare hoortoestellen

Het opladen van Phonak Audéo Life is heel erg simpel Plaats je hoortoestellen in de oplader wanneer je ze niet gebruikt en ze worden volledig opgeladen. De Phonak Life kan gebruikt worden met 2 verschillende opladers. De Phonak Life charger is het normale systeem middels een stekker. Dit systeem laadt de Audeo Life toestellen zeer snel op in 3 uur tijd. De Phonak Charger Case Go heeft een interne batterij is te gebruiken zonder stekker zodat je de hoortoestellen onderweg kunt opladen. Een enkele lading van deze Phonak Charger Case Go is voldoende om hoortoestellen tot 3 keer toe volledig op te laden.

Oplaadbare hoortoestellen

Functionaliteiten Audeo Life

  • Eenvoudig op te laden door de nieuwe Phonak Life Charger of charger case GO
  • Ongeëvenaarde, uitstekende geluidskwaliteit
  • Voorzien van Tap Control welke zorgt voor een simpele toegang tot diverse Bluetooth functionaliteiten
  • Universele Bluetooth-verbinding met mobiele telefoon, TV, laptop en/of tablet
  • Te verbinden met de MyPhonak app waardoor je eenvoudig zelf de instellingen van je hoortoestel kunt wijzigen
  • In maar liefst 8 verschillende kleuren verkrijgbaar

Getest op waterdichtheid

De Phonak Audeo Life is uitvoerig getest op zout en zoet water, maar ook transpiratievocht. Dit tot een diepte van maximaal 50cm, hij krijgt dan ook de IP68 codering. Door een speciale coating heeft het hoortoestel een volledig beschermende laag die het hoortoestel dicht sealt. Desondanks raadt fabrikant Phonak aan er niet bewust mee onder water te gaan aangezien het op lange termijn toch tot schade zou kunnen leiden.

Getest op waterdichtheid

De Phonak Audeo Life vrijblijvend uitproberen?

Ben je nieuwsgierig of de Phonak Audeo Life bij je past of wil je hem vrijblijvend uit gaan proberen? Maak snel een afspraak bij een van onze gecertificeerde audiciens via 024-8445599. Heb je verder nog vragen? Mailen mag ook via ons contactformulier.

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar