Altijd een vrijblijvende proefperiode

Hoe voelt een hoortoestel en werkt het ook goed voor mij? Het is begrijpelijk dat je dit jezelf afvraagt wanneer je een oplossing zoekt voor slechthorendheid. Bij Coppes Hoorzorg kun je een gratis proefperiode met een hoortoestel doorlopen. Onze audiciens stellen een hoorapparaat volledig op je persoonlijke hoorwensen af en je krijgt een aantal weken de tijd om dit echt vrijblijvend te ervaren. Tijdens dit traject wordt je begeleid door een vaste, gediplomeerde audicien. Lees verder bij onze werkwijze om erachter te komen hoe we dit doen.

Zonder kosten, zonder verplichtingen

Het aanschaffen van een hoortoestel is vaak een grote stap en daarom bieden wij bij Coppes Hoorzorg de mogelijkheid om dit kosteloos en vrijblijvend te ervaren tijdens een proefperiode. Je ervaart dan zelf of het echt iets voor je is. Na de proefperiode bespreek je met de audicien of de gewenste resultaten zijn behaald en pas dan ontvang je van ons de factuur. Deze na aftrek van een eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Het stappenplan voor een gratis proefperiode met hoortoestellen

1. Je krijgt een hoortoestel voor volledig op maat afgesteld.
Na een uitgebreide hoortest kies je samen met de audicien een hoortoestel dat bij je persoonlijke luistersituaties past. Hierbij maak je de keuze tussen een hoortoestel uit het hoorprotocol of voor de een van de allernieuwste hoortoestellen. Je kiest een kleur en wanneer nodig maken wij een oorstukje op maat. Nadien bestellen we het hoortoestel. Tijdens een volgende afspraak stellen we het hoortoestel volledig op je gehoor af en krijg je de tijd om er rustig aan te wennen.

2. Je ervaart het hoortoestel in de praktijk

In gesprekken thuis met partner en familie, voor de tv, in de auto of op een drukke verjaardag. Je krijgt voldoende tijd om de hoortoestellen vrijblijvend te ervaren. Je vaste audicien zorgt ervoor dat de hoorapparaten zo goed mogelijk worden afgesteld zodat je in alle luistersituaties de juiste hoeveelheid versterking hebt. Wanneer je een fijnafstelling wenst is het tijdens de proefperiode altijd mogelijk om terug te komen voor een aanpassing.

3. Bij tevredenheid op aanschaf over gaan

Wanneer je helemaal tevreden bent over de instellingen en alle metingen hebben plaatsgevonden, ga je pas op aanschaf van het hoorapparaat over. Wanneer je hoorapparaat in aanmerking komt voor een vergoeding regelt Coppes Hoorzorg de declaratie. Coppes Hoorzorg contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Lees hier meer over de eventuele vergoedingen.

4. Nazorg en garantie voor 5 jaar

Na de aanschaf van hoortoestellen houdt onze service niet op. Je kunt op ons blijven rekenen aangezien wij er voor zorgen dat je hoortoestel perfect zal blijven functioneren. Je kunt in onze winkel terecht voor service zoals het vervangen van slangetjes of filters. Maar denk ook aan het bijstellen van de hoortoestellen omdat je gehoor achteruit is gegaan. Lees hier meer over onze nazorg en service.

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar