Phonak Audeo Fit

Phonak Audéo Fit

De Phonak Audéo Fit is er voor de hoortoestelgebruiker welke bewust met zijn gezondheid bezig wil zijn. Dit hoortoestel beschikt over een hartslagsensor en stappenteller ingebouwd in de luidspreker. Gedurende de draagtijd worden er gegevens verzameld over je gezondheid en zijn de terug te lezen in de MyPhonak app. Een groot voordeel is dat een accessoire zoals een Fitbit niet meer noodzakelijk is om te dragen en de mobiele telefoon ook thuis gelaten kan worden terwijl er toch gezondheidsregistratie plaats vindt. De Audéo Fit is onderdeel van het Phonak Paradise assortiment en omvat dus alle mogelijke Paradise functies.

Wens je meer informatie of wil je de mogelijkheden bespreken met onze audiciens? Neem dan contact op Coppes Hoorzorg te Groesbeek via ons contactformulier of via ons telefoonnummer 024-8445599.

Belangrijkste productkenmerken van Phonak Audéo Fit

  • Bevat alle Paradise Functies zoals de ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een uitstekend spraakverstaan door de automatische aanpassing per luisteromgeving.
  • Audéo Fit bevat een hartslagsensor die de hartslag registreert. Door de hartslag, stappen en activiteitsniveaus te meten, stimuleert Audéo Fit, in combinatie met de myPhonak-app, gezonde gewoontes en zorgt voor een groter welzijnsbesef.
  • Uitgebreide MyPhonak app met stappenteller, activiteitsniveaus en afgelegde afstand (lopen of rennen). In de MyPhonak app kunnen optioneel doelen worden gesteld voor bijvoorbeeld een minimaal aantal stappen per dag.
  • Een uitstekende connectiviteit doormiddel van Bluetooth. Het toestel is namelijk te koppelen aan smartphone, Tv en Roger systemen.
Phonak Audeo Fit

De Phonak Audeo Fit zelf ervaren

De Phonak Audeo Fit kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos uit proberen tijdens een proefperiode. Onze ervaren, gediplomeerde audiciens helpen je graag de eerste stap te zetten naar een betere spraakverstaanbaarheid. Maak een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 024-8445599 of stuur bij verdere vragen een mail via ons Contactformulier.

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar