Phonak Slim

Phonak Slim combineert een modern, uniek design met geavanceerde hoorprestaties. De unieke, ergonomische vorm van de Phonak Slim past op natuurlijke wijze achter de oorschelp, het dragen van een bril zit het hoortoestel niet in de weg. Dankzij de gepersonaliseerde eigenschappen kunt u met vertrouwen meedoen aan gesprekken en u vrijwel moeiteloos handhaven in complexe luistersituaties. De Phonak Slim is een oplaadbaar hoortoestel en kan binnen 3 uur volledig worden opgeladen.

SmartSpeech Technologie

SmartSpeech Technologie is een unieke verzameling functies die zorgen voor verbeterd spraakverstaan en minder luisterinspanning in verschillende luistersituaties. Een verminderde luisterinspanning zorgt ook voor een minder vermoeid gevoel aan het eind van de dag. Een van de functies is de SpeechSensor, met de SpeechSensor kunnen cliënten zowel van achteren als van opzij horen. Deze automatische functie in de Phonak Slim hoortoestellen detecteert de belangrijkste spraakbron en past de microfoonmodus aan om ervoor te zorgen dat de gebruiker meer toegang heeft tot de spraak van de zij- en achterkant.


SmartSpeech Technologie

De Phonak Slim Charger

De Phonak Slim oplader is een compacte oplader met een strak uiterlijk dat perfect past bij de Phonak Slim en de hoortoestellen in amper drie uur oplaadt voor een hele dag horen.

  • Laadt de Phonak Slim in slechts 3 uur op
  • Een handige vorm en zeer stabiel
  • Eenvoudig te reinigen en mee te nemen
  • Geoptimaliseerd voor opladen en gebruiken


Phonak Slim Charger

De MyPhonak app is niet zomaar een app – het is de slimme manier om het meeste uit uw Phonak Slim hoortoestellen te halen.

  • Afstandsbediening: pas het volume van het hoortoestel of kies een programma welke het beste bij de luistersituatie past waarin je jezelf op dat moment bevindt.
  • Geavanceerde functies: maak je eigen programma’s aan door de instellingen volledig naar eigen wens aan te passen. Maak hier je eigen programma van en sla hem op in de app.
  • Remote Support: je Phonak-hoortoestel kan op afstand en in real time worden aangepast door je eigen audicien.
  • Mijn Hoortoestellen: ontvang meer informatie over de batterijstatus, gepersonaliseerde programma's en statistieken van uw hoortoestellen.
My Phonak App

Wilt u de Phonak Slim hoorapparaten uitproberen bij Coppes Hoorzorg ? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Phonak Slim uitproberen

Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar