Phonak Virto Paradise 312

De Virto P-312 biedt een heldere en natuurlijke geluidskwaliteit. Niets klinkt als het geluid van de Phonak Paradise. Dit volledig op maat gemaakte in-het-oor hoortoestel heeft een prachtige zwarte behuizing en ziet er daardoor uit als een earbud. Met het Phonak Virto Paradise 312 in-het-oor hoortoestel geniet je van een universele connectiviteit met zowel Iphone of Android. De Virto P-312 biedt niet alleen een natuurlijk geluid, maar ook een uitstekend spraakverstaan.


Bluetooth functies

Met Virto P-312 geniet je van universele connectiviteit. De Virto P-312 kan gekoppeld worden aan smartphones, tv, Roger en meer. Dankzij de geavanceerde Bluetooth functies kun je gemakkelijk schakelen tussen twee gekoppelde apparaten. Het toestel kan gestreamde spraak en muziek van elkaar onderscheiden, zodat je een prettige en naadloze geluidservaring beleefd. Handfree telefoneren is mogelijk met de Virto Paradise 312. 

Phonak Virto Paradise in gebruik

My Phonak app

De MyPhonak app is niet zomaar een app – het is de slimme manier om het meeste uit uw Virto P-312-hoortoestellen te halen.

  • Afstandsbediening: pas het volume van het hoortoestel of kies een programma welke het beste bij de luistersituatie past waarin je jezelf op dat moment bevindt.
  • Geavanceerde functies: maak je eigen programma’s aan door de instellingen volledig naar eigen wens aan te passen. Maak hier je eigen programma van en sla hem op in de app.
  • Remote Support: je Phonak-hoortoestel kan op afstand en in real time worden aangepast door je eigen audicien.
  • Mijn Hoortoestellen: ontvang meer informatie over de batterijstatus, gepersonaliseerde programma's en statistieken van uw hoortoestellen.
My Phonak app op smartphone weergegeven

Wilt u de Phonak Virto P 312 uitproberen bij Coppes Hoorzorg ? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar