Starkey Evolv AI

De meest geavanceerde hoortoestel technologie van het merk Starkey. De grootste hoortoestellen fabrikant uit de USA. De Starkey Evolv Ai levert een prachtig en kraakhelder geluid. Een volledig automatisch hoortoestel welke maar liefst 55 miljoen persoonlijke wijzigingen van de instellingen per uur levert. Zeer aangenaam en moeiteloos horen is een van de speerpunten van dit hoortoestel.

Breed assortiment

Evolv AI biedt van klein tot krachtig een breed portfolio met de meest geavanceerde hoortechnologie. In vergelijking met eerdere technologie├źn, levert Evolv AI 40% meer ruisonderdrukking zodat het horen je minder moeite kost. Geniet moeiteloos van ieder moment met hoortoestellen die naadloos op je lifestyle aansluiten.

Starkey Evolv assortiment

Evolv Artificial intelligence

Evolv AI beschikt over vriendelijke AI in combinatie met onze nieuwste en meest geavanceerde connectiviteit ooit. Dankzij een verbeterde verbinding, meer Android-connectiviteit dan ooit tevoren en de beste geluidskwaliteit, geniet je optimaal van uw favoriete tv-programma's, muziek en gesprekken. Een uitgebreide line-up van hoortoestellen die automatisch op je leefwijze aansluiten, om goed horen makkelijk te maken.

Starkey Evolv Ai in de oplader

De Thrive app werkt naadloos samen met je hoortoestellen zodat u deze volledig de baas bent. De Thrive app is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken met een eenvoudige navigatie je toegang krijgt tot functies om goed te horen en te leven. Daarnaast beschikt hij over Healthable functies zoals het volgen van interacties en activiteit. Ondersteunende functies zoals vind mijn Telefoon, vertaalfunctie, Spraak naar Tekst en een Zelfcheck waarmee u de werking van uw hoortoestel zelf kunt controleren zonder uw audicien te hoeven bezoeken.

Starkey Thrive app op telefoon weergegeven

Wilt u de Phonak Starkey Evolv Ai uitproberen bij Coppes Hoorzorg ? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Logo IZA zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar