Starkey Genesis AI

De meest geavanceerde hoortoestel technologie van het merk Starkey. De grootste hoortoestellen fabrikant uit de USA. De Starkey Genesis AI levert een heldere en natuurgetrouwe klank. Deze hoortoestellen voeren ieder uur maar liefst 80 miljoen wijzigingen uit. De Starkey Genesis AI gehoorapparaten bootsen onze hersenschors na: ze verwerken geluiden zoals een ‘normaal’ gehoorsysteem dat doet en vullen de 'gaten' op die ontstaan door jarenlang gehoorverlies. Zeer aangenaam en moeiteloos horen is een van de speerpunten van dit hoortoestel.

Breed assortiment

Evolv AI biedt van klein tot krachtig een breed portfolio met de meest geavanceerde hoortechnologie. In vergelijking met eerdere technologieën, levert Evolv AI 40% meer ruisonderdrukking zodat het horen je minder moeite kost. Geniet moeiteloos van ieder moment met hoortoestellen die naadloos op je lifestyle aansluiten.

stakey-genesis-ai-assortiment.png

Evolv Artificial intelligence

Starkey Genesis AI beschikt over vriendelijke AI in combinatie met onze nieuwste en meest geavanceerde connectiviteit ooit. Dankzij een verbeterde verbinding, meer Android-connectiviteit dan ooit tevoren en de beste geluidskwaliteit, geniet je optimaal van uw favoriete tv-programma's, muziek en gesprekken. Een uitgebreide line-up van hoortoestellen die automatisch op je leefwijze aansluiten, om goed horen makkelijk te maken.

starkeygenesis-oplaadsysteem.png

De My Starkey App is ontworpen door dragers van hoortoestellen en biedt de hoortoestelgebruiker mogelijkheden om zelf de instellingen van de Genesis AI hoortoestellen aan te passen. 

Gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te lezen en biedt veel meer voordelen dan alleen een goed gehoor.

  • Pas de instellingen van het hoortoestel aan, stream gesprekken en vind zelfs verloren toestellen terug met de vele functies van Hearing Control.
  • Er is de mogelijkheid stappen te tellen en welzijnsdoelen te helpen bereiken.
  • Vertaal rechtsstreeks talen, stel herinneringen in en maak gebruik van een reeks functies die het leven gemakkelijker maken.
My Starkey app

Wilt u de Starkey Genesis Ai uitproberen bij Coppes Hoorzorg ? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Starkey Genesis uitproberen

Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar