Hoe lang heb ik garantie op mijn hoortoestellen en aanverwante apparatuur?

Wanneer je hoortoestellen aanschaft heb je standaard recht op 2 jaar fabrieksgarantie bij de aankoop van een hoortoestel. Bij Coppes Hoorzorg verlengen wij deze garantie tot vijf jaar wanneer je bij ons een Hoorzorg Pakket/servicepakket afschaft. Dit geldt voor alle typen hoortoestellen. Oneigenlijk gebruik, molest, achterstallig onderhoud, diefstal en verlies vallen uiteraard niet onder de garantie. Luidsprekers(ric), oorstukjes, maatschaaltjes en accessoires behoren niet tot de hoortoestelgarantie.

Zit er garantie op de luidsprekers of receivers?

De luidsprekers van een RIC(Receiver-In-Canal) gehoorapparaat zijn het meeste kwetsbare onderdeel van dit type hoortoestel. Luidsprekers(ric) hebben een garantietermijn van 2 jaar. Binnen deze periode wordt bij een defect, welke aanspraak maakt op de garantie, kosteloos de luidspreker vervangen. De kosten voor een losse luidspreker bedragen rond de €40,-, deze prijs kan verschillen per hoortoestel fabrikant.

Zit er garantie op de op maat gemaakte oorstukjes?

Oorstukje of maatschaaltjes van hoortoestellen hebben een garantietermijn van een half jaar. De garantie geldt op de pasvorm, breuk en beschadiging van oorstukjes. Oneigenlijk gebruik, molest, achterstallig onderhoud, diefstal en verlies vallen uiteraard niet onder de garantie.

Zit er garantie op opladers, Tv streamers, telefoons of Roger apparatuur?

Voor accessoires zoals opladers, TV streamers, telefoons of Roger apparatuur geldt een wettelijk bepaalde garantietermijn van 2 jaar.

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar