Bij Coppes Hoorzorg waarderen we onze klanten en hopen dat onze cliënten ons ook kunnen waarderen. Wij vragen dan ook aan onze klanten of ze de ervaringen bij ons als audicien willen delen op onze website. Hieronder ziet u de meest recente ervaringen van onze cliënten. Heeft u naar aanleiding van deze klantervaringen vragen, stuur ons gerust een berichtje.

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij
Annemieke Mulder heeft mij geweldig behandeld en is heel erg zorgzaam. Ik draag al ruim 34 jaar gehoorapparaten maar nog nooit zo’n behandeling gehad. Ik hoor nu veel beter en met de widex TV-dex kan ik de te TV goed volgen, wat voor mij heel belangrijk is. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.
Bernard Frieling - uit Ooij

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino
Na 6 jaar bij een andere audicien te zijn geweest ben ik onlangs bij Coppes Hoorzorg terecht gekomen. De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt echt de tijd voor je. Ze geven persoonlijke advies en begeleiding. Zo is optimaal gezocht naar het hoortoestel wat het beste aansluit bij mijn hoorverlies en de verschillende situaties waarin ik goed wil horen. Indien nodig kun je vrijblijvend meerdere toestellen uitproberen! Het personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Ik draag de hoortoestellen met veel plezier de hele dag!
Johan Lugtenberg - uit Heino

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek
Ik heb gehoorbescherming voor festivals gekocht bij Coppes Hoorzorg. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop ik geholpen ben! Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!
Fabian Mol - uit Groesbeek

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen
Het ontvangst bij Coppes Hoorzorg was prima! Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen. De nazorg is meer dan prima. Ik raad mensen dan ook met klem aan om voor een goed hoorapparaat naar Coppes Hoorzorg in Groesbeek te gaan. Van ons een dikke 10! Nathalie; bedankt voor je goede zorg!
Ellie Geurts - uit Nijmegen

Voor de beste gehoorverbetering ben je hier het op juiste adres.

Koos Janssen - uit Gennep
Ben zeer tevreden over audicien Coppes Hoorzorg: Zeer klantvriendelijkNemen ruim tijd voor de klantProfessioneel vooronderzoekVeel aandacht en gemotiveerd om aan de klant de beste zorg te gevenVoldoende kennis om de juiste bijstellingen toe te passenVoor de beste gehoorverbetering ben je hier het op juiste adres
Koos Janssen - uit Gennep

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek
Na een goed jaar te zoeken hoe mijn tinnitus deels verlicht kon worden, hadden we eindelijk het goed passende apparaatje. De heer J Coppes van Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden. Ik draag de apparaatjes enkel ’s nachts om mijn tinnitus te maskeren. Ik ben zeer tevreden over de service vanuit Coppes Hoorzorg. Jochem heeft er echt alles aan gedaan om voor mij het goede toestel te vinden. Ik kan hem niet genoeg bedanken en weet ook niet hoe, daarom wou ik voor hem de warme douche aanvragen. 
Nelly Kusters - uit Groesbeek

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek
Ik ben heel erg fijn geholpen door de heer Coppes. Hij heeft zorgvuldig gemeten en mijn hoortoestellen correct afgesteld. Ze zijn ook zo mooi klein dat niemand ziet dat ik hoortoestellen draag! Ik zou Coppes Hoorzorg iedereen aanbevelen. 
Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen
Vanuit de KNO-arts had ik een voorschrift om een audicien te bezoeken en was ik bij Coppes Hoorzorg terecht gekomen. Het personeel is zeer deskundig en ik ben erg goed geholpen aan twee gehoorapparaten. Deze draag ik de hele dag met veel plezier. Ik voel ze niet eens meer in mijn oor zitten. Bedankt! 
Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ