Bij Coppes Hoorzorg waarderen we onze klanten en hopen dat onze cliënten ons ook kunnen waarderen. Wij vragen dan ook aan onze klanten of ze de ervaringen bij ons als audicien willen delen op onze website. Hieronder ziet u de meest recente ervaringen van onze cliënten. Heeft u naar aanleiding van deze klantervaringen vragen, stuur ons gerust een berichtje.

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. "wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!"

Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Coppes: Kwaliteit en Klantgericht. Na wat informatieve omzwervingen bij diverse gehoorketens, besloot ik mijn oor te luister te leggen bij Coppes Hoorzorg in Groesbeek. Een schot in de roos: wat een verademing; duidelijke uitleg, een eerlijk verhaal en vakkundig advies. Er werd alle tijd genomen om tot een goede oplossing te komen. En dat alles resulteerde in twee geweldige gehoorapparaten, waarmee er een wereld weer voor mij openging. Ook de begeleiding en nazorg waren top. En ik weet 100% zeker: dat blijft zo. Daar heb ik vertrouwen in. Ik kan iedereen deze zaak aanraden!  Robert Nas, Groesbeek.
Robert Nas - uit Groesbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed

Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

Een medelid van mijn sportvereniging maakte mij attent op Coppes Hoorzorg voor deskundig en persoonlijk advies voor mijn steeds slechter wordend gehoor. Terecht, zoals later bleek. Ik was onder de indruk van de (technische) mogelijkheden die het aangeboden hoorapparaat bood en de rustige, vakkundige manier waarop audicien Nathalie Mom de werking ervan uitlegde. Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed. Fijn is ook dat de apparaatjes nauwelijks zichtbaar zijn, voor mij een must. Je merkt niet eens dat je ze draagt! Ik ben er blij mee, ik had eerder bij Coppes langs moeten gaan.
Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

21 Maart 2019 had ik afspraak met Mw Mom van Coppes Hoorzorg in Groesbeek. Ik dacht dat ik ‘even’ een audiogram kon laten maken, maar dat moest toch op afspraak (het was meer werk dan ik dacht). Veel zin had ik er niet in, maar op aandringen van mijn vrouw heb het toch maar laten doen. Wat bleek: Mijn gehoor deed het op de hoge tonen niet goed. Echt verbaasd was ik niet. Ik ga nogal eens naar festivals en speel zelf ook (Blues Rock, hard dus). Daarna hebben we verder gesproken over wat ik van de hoortoestellen verwacht. Onder andere wil ik in holle ruimtes gesprekken kunnen volgen, geen discussies met mijn vrouw als ik de TV harder zet, en ook een draadloze verbinding met Telefoon,TV en Meng Paneel. Mevrouw  Mom gaf aan dat ze wel dacht dat ze iets had, maar waarschuwde me wel voor de kosten. Sja..maar na het horen van wat er allemaal aan techniek in zat werd ik hongerig. Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat  ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug. Het is ongelooflijk. Na 4 sessies om de zaak goed in te regelen hoor ik alles weer . De vogels, het verkeer, TV etc. De oortjes wegen niks, niemand ziet ze, gesprekken in holle ruimtes kan ik volgen en ik kan de muziek prachtig beleven. Dit had ik veel eerder moeten doen!
Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Annemieke Mulder heeft mij geweldig behandeld en is heel erg zorgzaam. Ik draag al ruim 34 jaar gehoorapparaten maar nog nooit zo’n behandeling gehad. Ik hoor nu veel beter en met de widex TV-dex kan ik de te TV goed volgen, wat voor mij heel belangrijk is. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.
Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek

Otoplastieken

Ik heb gehoorbescherming voor festivals gekocht bij Coppes Hoorzorg. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop ik geholpen ben! Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!
Fabian Mol - uit Groesbeek

Otoplastieken

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben heel erg fijn geholpen door de heer Coppes. Hij heeft zorgvuldig gemeten en mijn hoortoestellen correct afgesteld. Ze zijn ook zo mooi klein dat niemand ziet dat ik hoortoestellen draag! Ik zou Coppes Hoorzorg iedereen aanbevelen. 
Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Omdat dit mijn eerste hoortoestel is had ik niet verwacht dat dit zulke goede resultaten zou opleveren.

Anonieme Phonak Marvel gebruiker - uit Milsbeek

Hoortoestellen met bluetooth

Omdat dit mijn eerste hoortoestel is had ik niet verwacht dat dit zulke goede resultaten zou opleveren. Het overtreft mijn verwachtingen. De prettige wijze van informeren, geven van uitleg en de deskundige begeleiding van uw medewerker William van der Landen hebben geresulteerd in een goede afstelling van het gekozen apparaat. Hierover ben ik zeer tevreden
Anonieme Phonak Marvel gebruiker - uit Milsbeek

Hoortoestellen met bluetooth

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Na 6 jaar bij een andere audicien te zijn geweest ben ik onlangs bij Coppes Hoorzorg terecht gekomen. De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt echt de tijd voor je. Ze geven persoonlijke advies en begeleiding. Zo is optimaal gezocht naar het hoortoestel wat het beste aansluit bij mijn hoorverlies en de verschillende situaties waarin ik goed wil horen. Indien nodig kun je vrijblijvend meerdere toestellen uitproberen! Het personeel is erg vriendelijk en meedenkend. Ik draag de hoortoestellen met veel plezier de hele dag!
Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Het ontvangst bij Coppes Hoorzorg was prima! Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen. De nazorg is meer dan prima. Ik raad mensen dan ook met klem aan om voor een goed hoorapparaat naar Coppes Hoorzorg in Groesbeek te gaan. Van ons een dikke 10! Nathalie; bedankt voor je goede zorg!
Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Het personeel is zeer deskundig en ik ben goed geholpen aan gehoorapparaten.

Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

Vanuit de KNO-arts had ik een voorschrift om een audicien te bezoeken en was ik bij Coppes Hoorzorg terecht gekomen. Het personeel is zeer deskundig en ik ben erg goed geholpen aan twee gehoorapparaten. Deze draag ik de hele dag met veel plezier. Ik voel ze niet eens meer in mijn oor zitten. Bedankt!
Dhr. Peelen - uit Beek-Ubbergen

Nieuwste hoortoestellen

Voor de beste gehoorverbetering ben je hier het op juiste adres.

Koos Janssen - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Ben zeer tevreden over audicien Coppes Hoorzorg: Zeer klantvriendelijkNemen ruim tijd voor de klantProfessioneel vooronderzoekVeel aandacht en gemotiveerd om aan de klant de beste zorg te gevenVoldoende kennis om de juiste bijstellingen toe te passenVoor de beste gehoorverbetering ben je hier het op juiste adres
Koos Janssen - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Hoortoestellen met tinnitusmaskeerder

Na een goed jaar te zoeken hoe mijn tinnitus deels verlicht kon worden, hadden we eindelijk het goed passende apparaatje. De heer J Coppes van Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden. Ik draag de apparaatjes enkel ’s nachts om mijn tinnitus te maskeren. Ik ben zeer tevreden over de service vanuit Coppes Hoorzorg. Jochem heeft er echt alles aan gedaan om voor mij het goede toestel te vinden. Ik kan hem niet genoeg bedanken en weet ook niet hoe, daarom wou ik voor hem de warme douche aanvragen. 
Nelly Kusters - uit Groesbeek

Hoortoestellen met tinnitusmaskeerder

Een dikke 10 voor service, kwaliteit en uitleg

Gerda Thijssen - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Een dikke 10 voor service, kwaliteit en uitleg. En belangrijk ,de audicien neemt alle tijd voor begeleiding en persoonlijk advies. Annemiek bedankt! Groetjes, Gerda Thijssen uit Groesbeek
Gerda Thijssen - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig.

Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig. Ik kan de tv weer goed horen. Ook in gezelschap gaat dit veel beter. Ben zeer tevreden.  Groetjes M van Mil.
Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Graag wil ik laten weten dat ik op dit moment tevreden ben met mijn gehoorapparaat. Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor. De manier waarop ik geholpen ben door uw audicien was heel plezierig. Rustige en duidelijke uitleg gekregen,waarvoor hartelijk dank.
Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Ik hoor nu weer stereo. Geweldig!

Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Met deze mail wil ik jullie laten weten dat ik zeer tevreden ben . Ik heb een toestel in mijn linkeroor. Ik hoor nu weer stereo. Geweldig. William heeft mij zeer goed begeleid. Ga zo door.
Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden

Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Beste William,Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden, met name vanaf het begin (te) heldere en confronterende geluiden waar ik behoorlijk aan heb moeten wennen.Maar met deze moderne hoortoestellen en de professionele begeleiding van je ben ik zeer te spreken en ben blij met de keuze die ik samen met jou heb gemaakt. Ik als techneut zie dan ook dat dit in ontwikkeling blijft en dit heeft ook mijn interesse gebied.Nogmaals bedankt en ga vooral zo door. Met vriendelijke groet,G.A. (Gerard) van Haren
Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding

Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Hallo Team Coppes,Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding bij het kiezen van een hoorapparaat.Er werd voldoende tijd genomen en ook de mogelijkheid om andere opties te testen.Ik heb geen moment gehad dat ik de druk voelde dat er eindelijk een beslissing moest worden genomen.Ik zal jullie zeker bij vrienden en bekende aanbevelen.Met vriendelijke groet,Theo Roosenboom
Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Dit is ouderwetse service!

Mevr. van Kempen - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Naar alle tevredenheid geholpen in Gennep.Dit is ouderwetse service!Kan dit aan iedereen aanbevelen.Bedankt?????
Mevr. van Kempen - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Ik kan en ik wil ze niet meer missen.

Mevr. Termeer - uit Molenhoek

Nieuwste hoortoestellen

Mijn zorgen omtrent een vervelende gewenningsperiode en kunstmatig klinkend geluid werden snel weggenomen!Door een zeer prettige professionele en persoonlijke begeleiding was de keuze voor een toestel zo gemaakt.Al vanaf de eerste instelling bleek het een uitstekende oplossing voor mijn al meerdere jaren bestaand vermoeiend gehoorverlies aan beide oren.Ik kan en ik wil ze niet meer missen; had de drempel liever veel eerder genomen.Marja Termeer
Mevr. Termeer - uit Molenhoek

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Ik ben zeer tevreden ivm het gebeuren van de aanschaf van de hoortoestellen. Alle aandacht word er zorgvuldig aan besteed, ook de begeleiding is perfect.Mevr. Verstegen
Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

En het aanmeten van de hoorapparaatjes is heel vakkundig

Mevr. Hendriks - uit Nijmegen

Slechthorendheid

Al meer dan 10 jaar draag ik hoorapparaatjes. Nu nieuwe aan laten meten bij Coppes Hoorzorg in Groesbeek.Ik ben zeer tevreden! Een plezier om ze te dragen. Kan zo goed horen! Ook de TV.En het aanmeten van de hoorapparaatjes is heel vakkundig en met veel zorg gedaan door Annemieke Mulder.Trudy Hendriks - Nijmegen
Mevr. Hendriks - uit Nijmegen

Slechthorendheid

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo IZA zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar