Logo bluetooth hoortoestellen

Bluetooth hoortoestel

Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u deze hoortoestellen verbinden met verschillende apparaten met Bluetooth. Het is met een bluetooth hoortoestel mogelijk om gemakkelijk verbinding te maken met televisie, mobiele telefoon, navigatie of een geluidssysteem met streaming mogelijkheid. Het grote voordeel is dat geluid, als een soort koptelefoon, rechtstreeks via uw hoortoestellen in de gehoorgang wordt weergegeven. Dit komt de geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid ten goede. 

Telefoonoproepen via smartphone in uw hoortoestel

Via uw smartphone is het mogelijk om telefoonoproepen rechtstreeks in uw hoortoestel binnen te krijgen. Een telefoongesprek is hierdoor perfect te verstaan. Uw hoortoestel wordt als het ware een draadloze headset. Er zijn twee soorten smartphone programma’s die zorgen voor deze bluetooth verbinding: 

  1. MFi smartphone (Made for Iphone): het hoortoestel is in dit geval geschikt voor enkel Iphone hoortoestellen.
  2. MFa smartphone (Made for All): het hoortoestel is geschikt voor zowel Iphone als voor Android. 
Oplaadbare bluetooth hoortoestellen

Welke apps gebruiken voor hoortoestellen met bluetooth?

De apps die gebruikt worden voor de hoortoestellen met bluetooth te laten verbinden, worden door iedere hoortoestelfabrikant zelf ontwikkeld. De apps zijn namelijk specifiek ontworpen voor betreffende hoortoestellen. Deze helpen u beter te laten horen in verschillende luistersituaties.

Met de standaard app is het wijzigen van het volume voor uw hoortoestel en het aanpassen van programma’s mogelijk, deze zijn vaak door de audicien geprogrammeerd. In sommige gevallen biedt een hoortoestelfabrikant een app aan waarmee u uw eigen programma kunt maken. Daarnaast bestaan er ook apps met een ingebouwde toonregeling. Dit hangt af per fabrikant en kan dus erg verschillen.

Smartphones met app voor bluetooth hoortoestellen

Verbindingen maken met een bluetooth hoortoestel

Een gehoorapparaat met Bluetooth kunt u laten verbinden met televisie, tablet, laptop of computer. Het betreft niet alleen een smartphone, wat de mogelijkheid biedt om geluiden van games, televisieprogramma’s of muziek direct op het hoortoestel af te stemmen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een skype gesprek voeren!

Contact opnemen Coppes Hoorzorg

Wist u dat deze hoortoestellen met bluetooth mogelijkheid ook op afstand ingesteld en geprogrammeerd kan worden door uw audicien? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij Coppes Hoorzorg beschikken wij over uitgebreide kennis en adviseren u dan ook graag!

Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599 voor onze winkel in Groesbeek.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed

Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

Je krijgt een goede uitleg over hoe het met je gehoor gesteld is en hoe alles werkt; je weet vanaf het begin hoe alles verder gaat verlopen.

Ellie Geurts - uit Nijmegen

Kleine onzichtbare hoortoestellen

Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar