Logo bluetooth hoortoestellen

Bluetooth hoortoestel

Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u deze hoortoestellen verbinden met verschillende apparaten met Bluetooth. Het is met een bluetooth hoortoestel mogelijk om gemakkelijk verbinding te maken met televisie, mobiele telefoon, navigatie of een geluidssysteem met streaming mogelijkheid. Het grote voordeel is dat geluid, als een soort koptelefoon, rechtstreeks via uw hoortoestellen in de gehoorgang wordt weergegeven. Dit komt de geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid ten goede. 

Telefoonoproepen via smartphone in uw hoortoestel

Via uw smartphone is het mogelijk om telefoonoproepen rechtstreeks in uw hoortoestel binnen te krijgen. Een telefoongesprek is hierdoor perfect te verstaan. Uw hoortoestel wordt als het ware een draadloze headset. Er zijn twee soorten smartphone programma’s die zorgen voor deze bluetooth verbinding: 

  1. MFi smartphone (Made for Iphone): het hoortoestel is in dit geval geschikt voor enkel Iphone hoortoestellen.
  2. MFa smartphone (Made for All): het hoortoestel is geschikt voor zowel Iphone als voor Android. 
Oplaadbare bluetooth hoortoestellen

Welke apps gebruiken voor hoortoestellen met bluetooth?

De apps die gebruikt worden voor de hoortoestellen met bluetooth te laten verbinden, worden door iedere hoortoestelfabrikant zelf ontwikkeld. De apps zijn namelijk specifiek ontworpen voor betreffende hoortoestellen. Deze helpen u beter te laten horen in verschillende luistersituaties.

Met de standaard app is het wijzigen van het volume voor uw hoortoestel en het aanpassen van programma’s mogelijk, deze zijn vaak door de audicien geprogrammeerd. In sommige gevallen biedt een hoortoestelfabrikant een app aan waarmee u uw eigen programma kunt maken. Daarnaast bestaan er ook apps met een ingebouwde toonregeling. Dit hangt af per fabrikant en kan dus erg verschillen.

Smartphones met app voor bluetooth hoortoestellen

Verbindingen maken met een bluetooth hoortoestel

Een gehoorapparaat met Bluetooth kunt u laten verbinden met televisie, tablet, laptop of computer. Het betreft niet alleen een smartphone, wat de mogelijkheid biedt om geluiden van games, televisieprogramma’s of muziek direct op het hoortoestel af te stemmen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een skype gesprek voeren!

Contact opnemen Coppes Hoorzorg

Wist u dat deze hoortoestellen met bluetooth mogelijkheid ook op afstand ingesteld en geprogrammeerd kan worden door uw audicien? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij Coppes Hoorzorg beschikken wij over uitgebreide kennis en adviseren u dan ook graag!

Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599 voor onze winkel in Groesbeek.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig.

Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Het is een hele ervaring geweest voor mij de afgelopen 2 maanden

Dhr. van Haren - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar