We nemen graag de tijd voor onze klanten

Wij vinden het belangrijk dat we als audicien je perfect kunnen adviseren bij de juiste hooroplossing. Van ons mag je verwachten dat je de beste hoorzorg zult krijgen. We gaan tot het uiterste om onze klanten te voorzien van de best mogelijke gehoorverbetering. Om dit te realiseren nemen we uitgebreid de tijd om je te adviseren over alle verschillende mogelijkheden qua hoortoestellen. Het wennen aan een hoortoestel kost tijd. Ook voor de vrijblijvende proefperiode met hoortoestellen krijg je de tijd om de hoorapparaten in alle rust te ervaren. Zo kom je erachter of het hoortoestel voldoet aan je verwachtingen. Lees hier meer over het gehele traject met hoortoestellen.

StAr gediplomeerde audiciens

Bij Coppes Hoorzorg werken we enkel met gediplomeerde audiciens welke voldoen aan de strenge normen van de Stichting Audiciensregister (StAr). Onze StAr audiciens beschikken over een afgeronde vakopleiding en volgen op regelmatige basis diverse bijscholingen. Daarnaast verzorgen wij intern diverse trainingen welke veelal gegeven worden tezamen met hoortoestelfabrikanten. We zijn dus volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de hoorbranche. Het stellen van een diagnose en aanmeten van een hoortoestel kunt u met gerust hart toevertrouwen aan onze audiciens. 

Logo Audicienregister

De nieuwste hoorapparaten

Helaas wordt het horen met een gehoorverlies nooit meer zoals het vroeger was, maar beter wordt het natuurlijk wel. Bij Coppes Hoorzorg gaan we net zo lang op zoek naar de juiste hooroplossing tot iedereen tevreden is. In ons assortiment kom je onder andere de nieuwste en meest geavanceerde hoortoestellen tegen. Deze toestellen hebben de beste geluidsweergave met daarbij een enorme rekenkracht om spraakverstaanbaarheid in iedere situatie te optimaliseren. Naast deze eigenschappen zijn ze ook oplaadbaar, onzichtbaar of met bluetooth verkrijgbaar.

Phonak Paradise in een oplader

We bieden maatwerk

Een hoortoestel is eigenlijk een halffabricaat. Dat wil zeggen dat het kastje beschikt over alle technieken, maar de audicien hem perfect moet gaan afstellen op het gehoor. De persoonlijke wensen van de klant spelen hierbij een grote rol. Daarnaast zal er tijdens de proefperiode de versterking rustig worden opgebouwd totdat het meest optimale resultaat is bereikt. Vanaf de eerste hoortest tot aan de eindcontrole, alles is bij Coppes Hoorzorg bij de prijs inbegrepen. Wanneer je tot aanschaf van een hoortoestel bent overgegaan houdt onze service niet op, je bent namelijk altijd welkom voor een eventuele bijstelling van je gehoorapparaat.

Een vaste audicien

Het is vaak wel zo prettig om dezelfde vertrouwde gezichten in de winkel aan te treffen. Bij Coppes Hoorzorg proberen wij de klant zoveel mogelijk aan een vaste audicien toe te wijzen. Het traject tot aanschaf van een hoortoestel kan intensief zijn. Meerdere bezoeken voor bijstellingen aan onze hoorwinkel zijn noodzakelijk. De vaste audicien is dan bekend met al je persoonlijke wensen en kan dit snel in praktische oplossingen vertalen. Op deze manier hopen wij je als klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Neem contact met ons op voor een afspraak op het telefoonnummer 024-8445599

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar