Logo slecht horen op het werk

Slechthorendheid op het werk

Slechthorendheid op het werk kan erg vervelend zijn. Een dag intensief communiceren of luisteren kan veel inspanning kosten. Een vergadering, cursus of lezing volgen kan zorgen voor veel stress of oververmoeidheid. Een optimale focus is door slecht horen namelijk niet altijd mogelijk. Bij Coppes Hoorzorg bieden we daar diverse hooroplossingen voor.

Relatie tussen gehoorverlies en werkloosheid

Nederland kent ongeveer 1,6 miljoen slechthorenden waarvan een steeds groter aantal werkend is. Niet iedereen neemt echter maatregelen om als slechthorende te kunnen blijven werken. Vanuit diverse studies in Europa en de Verenigde Staten is er een relatie te zien tussen gehoorverlies en werkloosheid. De werkloosheidscijfers zijn namelijk twee keer zo hoog bij personen met een onbehandeld gehoorverlies als goedhorende personen. 

Het verbeteren van gehoorverlies door middel van hoortoestellen kan ervoor zorgen dat iemand zijn baan kan behouden en het werkloosheidspercentage maar een klein percentage hoger komt te liggen in vergelijking met goedhorende personen. 

Slecht verstaan op werk tijdens vergadering of presentatie

Gehoortest laten afnemen

Heeft u moeite met het volgen van gesprekken van collega’s of mist u bepaalde werkinstructies? Merkt u dat een hele dag luisteren erg veel energie kost? Gehoorverlies kan voor uw werkprestaties enorm vervelend zijn. Maak daarom een afspraak bij Coppes Hoorzorg om een gehoortest af te laten nemen. 

Maak een afspraak via ons telefoonnummer: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Al krijg je met een hoorapparaat natuurlijk niet je je oude vertrouwde natuurlijke hoorvermogen terug, het resultaat is verrassend goed

Pieter van Wissing - uit Nijmegen

Oplaadbare hoortoestellen

En het aanmeten van de hoorapparaatjes is heel vakkundig

Mevr. Hendriks - uit Nijmegen

Slechthorendheid

Ik ben zeer goed geholpen door de audicien, keer op keer geweldig.

Dhr. van Mil - uit Bergen

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar