logo oorkappen

Gehoorbescherming op basisscholen

Op de basisschool zijn klassen vaak overvol. Te veel en harde geluiden kunnen bij kinderen belemmerend werken in hun prestaties op school. Overprikkeling is een veelvoorkomende reactie, waardoor ze de concentratie verliezen. Gehoorbescherming of het gebruik van oorkappen voor kinderen neemt op basisscholen toe, zodat zij zich beter kunnen concentreren met bijvoorbeeld lezen of schrijven. 

Oorkappen baby

Bij baby’s en jonge kinderen is het gehoor zeer gevoelig en staat volop in ontwikkeling. Het is daarom extra van belang om aandacht te besteden aan het gebruik van oorkappen. Voornamelijk wanneer u baby’s of kinderen meeneemt naar een omgeving met hard lawaai of waar het geluidsvolume hoog staat. Denk hierbij aan evenementen als de kermis, carnaval en sportevenementen. De oorkappen voor baby’s kunnen vanaf 3 maanden gedragen worden. Ze beschikken over een zachte elastische hoofdband welke eenvoudig op de juiste maat af te stellen is. De oorkappen zijn in het blauw, roze of zwart leverbaar. Voorkom gehoorschade bij uw baby of kind en gebruik gehoorbeschermers. Kom langs in een van onze winkels voor advies!

Oorkappen kind

Het gebruik van oorkappen is voor kinderen vanaf 3 jaar geen overbodige luxe. De oorkappen zijn verstandig om te gebruiken tegen hard en schadelijk geluid, maar bieden daarnaast ook uitkomst voor kinderen met concentratieproblemen. Denk hierbij ook aan kinderen met een vorm van ADHD, ADD of autisme. De oorkappen zorgen voor een vermindering van prikkels, waardoor de oren afgesloten worden van de buitenwereld. Kinder oorkappen hebben we bij Coppes Hoorzorg altijd op voorraad en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. 

Oorkappen bij kinderen

Oordopjes kind

Naast oorkappen voor kinderen zijn er ook universele oordopjes verkrijgbaar die zorgen voor discretere gehoorbescherming van oorkappen. De oordopjes zijn zachte siliconen oorplugjes en een stuk kleiner dan oorkappen, waardoor ze speciaal voor kinderoortjes bruikbaar zijn. Deze oordopjes voor kinderen bieden een perfecte bescherming in omgevingen met geluidsoverlast. Het enige nadeel is dat de kans op verlies een stuk groter ligt dan bij oorkappen. 

De universele oordopjes voor kinderen zijn verkrijgbaar vanaf € 14,95 per paar. 

Oordopjes kinderen

Zwemdoppen kind

De oren van uw kind verdienen een goede bescherming. Vooral op jonge leeftijd is het van belang om gehoorschade bij uw kind te voorkomen. Heeft uw kind buisjes in het oor? Dan kan er na het zwemmen alsnog een oorontsteking ontstaan omdat zwemwater ondanks chloor toch nog bacteriën bevat. Het gebruiken van zwemdoppen kan deze ontsteking voorkomen.

Het maken van zwemdoppen

Hoe gaan we te werk? Allereerst inspecteert de audicien de gehoorgang van uw kind waarna er afdrukken gemaakt worden van de gehoorgang. Dit gebeurt met een speciaal materiaal dat binnen enkele minuten uithardt in de gehoorgang. Het model van deze afdrukken wordt bewerkt tot de uiteindelijke zwemdopjes van uw kind. De zwemdoppen sluiten de gehele gehoorgang van het uw kind af zonder dat het ten koste gaat van het gehoor. Uw kind kan dus zonder probleem de lesinstructeur volgen. Water krijgt  geen kans om naar binnen te druppelen en daarnaast blijven de zwemdoppen drijven indien ze uit het oor komen. Ze zijn dus gemakkelijk terug te vinden.  

De aangemeten zwemdoppen voor uw kind zijn vaak dezelfde dag al klaar. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

TV hulpmiddelen voor slechthorendheid

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding

Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Op zoek naar oorkappen?

Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar