Solo apparatuur

Solo apparatuur als aanvullend hoorhulpmiddel

Solo apparatuur is een aanvullend hoorhulpmiddel die spraak beter hoorbaar maakt in rumoerige omgevingen. Ondanks het gebruik van hoortoestellen is het voor sommige slechthorenden in bepaalde rumoerige situaties alsnog erg moeilijk verstaan. 

Met solo apparatuur ontvangt u het geluid van een spreker direct op uw hoortoestellen. Door geavanceerde microfoons in de solo apparatuur wordt de spraak met minimaal omgevingsgeluid doorgestuurd naar uw hoortoestellen. 

Solo apparatuur bij kinderen op school

Voor kinderen is het klaslokaal vaak een rumoerige omgeving waar het uitdagend kan zijn om goed spraak te kunnen verstaan. Het gebruik van solo apparatuur zorgt ervoor dat de spraak van de onderwijzer direct naar de hoortoestellen van het kind wordt gestuurd. Het geluid wordt hierdoor niet vervuild door omgevings rumoer. De onderwijzer draagt vaak een halslus die gekoppeld is aan de hoortoestellen en heeft dus een constante, stabiele verbinding. Geluiden uit de omgeving blijven nog steeds hoorbaar, echter blijft de spraak van de onderwijzer door de halslus prioriteit. 

Solo apparatuur bij kinderen op school

Vergoeding solo apparatuur

Solo apparatuur wordt vrijwel altijd vergoed vanuit de basisverzekering op voorschrift van een audiologisch centrum. Een gemotiveerde aanvraag en een recent audiogram is hierbij een vereiste. Coppes Hoorzorg verzorgt de volledige declaratie bij uw zorgverzekeraar zodat u daar geen omkijken naar heeft! 

Vergoeding solo apparatuur

Ervaring op het gebied van solo apparatuur

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring op het gebied van solo apparatuur. Wij werken met systemen van hoortoestelfabrikant Phonak, welke de naam Roger voor de apparatuur gebruikt. In onze winkel beschikken we over voorbeelden van deze systemen, waardoor u het apparatuur kunt uitproberen.

Wij zien u graag in een van onze winkels. Voor meer informatie kunt u ook een afspraak maken via ons contactformulier​ of bel ons op: 024-8445599 voor Groesbeek of 0485-216291 voor ons filiaal te Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes Hoorzorg heeft zorgvuldig en mijn hoortoestellen aangemeten en correct afgesteld.

Mevrouw Krebbers - uit Groesbeek

Nieuwste hoortoestellen

De service en kwaliteit die ik zocht, heb ik hier gevonden! De audicien neemt de tijd voor je, ze geven persoonlijk advies en begeleiding.

Johan Lugtenberg - uit Heino

Oplaadbare hoortoestellen

Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundige begeleiding

Dhr. Roosenboom - uit Gennep

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ