logo solo apparatuur

Solo apparatuur als aanvullend hoorhulpmiddel

Solo apparatuur is een aanvullend hoorhulpmiddel die spraak beter hoorbaar maakt in rumoerige omgevingen. Ondanks het gebruik van hoortoestellen is het voor sommige slechthorenden in bepaalde rumoerige situaties alsnog erg moeilijk verstaan. 

Met solo apparatuur ontvangt u het geluid van een spreker direct op uw hoortoestellen. Door geavanceerde microfoons in de solo apparatuur wordt de spraak met minimaal omgevingsgeluid doorgestuurd naar uw hoortoestellen. 

Solo apparatuur bij kinderen op school

Voor kinderen is het klaslokaal vaak een rumoerige omgeving waar het uitdagend kan zijn om goed spraak te kunnen verstaan. Het gebruik van solo apparatuur zorgt ervoor dat de spraak van de onderwijzer direct naar de hoortoestellen van het kind wordt gestuurd. Het geluid wordt hierdoor niet vervuild door omgevings rumoer. De onderwijzer draagt vaak een halslus die gekoppeld is aan de hoortoestellen en heeft dus een constante, stabiele verbinding. Geluiden uit de omgeving blijven nog steeds hoorbaar, echter blijft de spraak van de onderwijzer door de halslus prioriteit. 

Phonak Roger Select drie verschillende kleuren

Vergoeding solo apparatuur

Solo apparatuur wordt vrijwel altijd vergoed vanuit de basisverzekering op voorschrift van een audiologisch centrum. Een gemotiveerde aanvraag en een recent audiogram is hierbij een vereiste. Coppes Hoorzorg verzorgt de volledige declaratie bij uw zorgverzekeraar zodat u daar geen omkijken naar heeft! 

Solo apparatuur Phonak Roger tafel

Ervaring op het gebied van solo apparatuur

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring op het gebied van solo apparatuur. Wij werken met systemen van hoortoestelfabrikant Phonak, welke de naam Roger voor de apparatuur gebruikt. In onze winkel beschikken we over voorbeelden van deze systemen, waardoor u het apparatuur kunt uitproberen.

Wij zien u graag in onze winkel. Voor meer informatie kunt u ook een afspraak maken via ons contactformulier of bel ons op: 024-8445599.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale specialisten
lokale
specialisten
Zeer goede klantervaringen
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in hoorhulpmiddelen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde bekende gezicht
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en fijne service
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu weer stereo. Geweldig!

Mevr. Claassen - uit Milsbeek

Slechthorendheid

Ik ben zeer tevreden

Mevr. Verstegen - uit Groesbeek

Slechthorendheid

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Hoortoestellen met tinnitusmaskeerder

Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar