Audicien aan huis? Een afspraak met onze thuisaudicien?

U wilt graag beter horen, maar heeft niet de mogelijkheid om daarvoor naar de winkel te komen. U bent daarom op zoek naar een thuisaudicien bij u in de regio. Coppes Hoorzorg komt daarom ook als úw audicien aan huis in de gehele regio Nijmegen in plaatsen zoals Groesbeek, Gennep, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Malden, Mook en Nieuw-Bergen. Coppes Hoorzorg heeft oog voor uw oren. 

Met onze geavanceerde mobiele apparatuur komt onze gediplomeerde thuisaudicien allereerst voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijkt onze audicien aan huis samen met u wat precies de lastige situaties zijn op het gebied van horen, we nemen een uitgebreide hoortest bij u af en adviseren u in gehoorapparaten die het best bij u en uw situatie passen. Eenmaal de keuze gemaakt voor een bepaald type hoortoestel dan vindt de proefperiode ook volledig aan huis plaats. Tijdens een proefperiode van ongeveer 2 maanden hebt u de mogelijkheid de hoortoestellen te ervaren. Waarnodig zal de audicien u nog bezoeken voor een bijstelling aan de hoortoestellen. 

Onze service aan huis kent geen voorrijkosten. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle en optimale service en kunt u vaak al binnen 2 weken een afspraak plannen met een van onze audiciens. Wenst u toch eerder geholpen te worden? Dan bent u zonder extra kosten welkom in een van onze winkels in Groesbeek of Gennep. 

Hebt u interesse of nog verdere vragen? Neem dan contact op met onze audicien aan huis via het contactformulier. Bellen of Whatsapp 024-8901609

Wij hopen u snel aan huis te begroeten.

Tot Horens!

Winkel Groesbeek
Coppes Hoorzorg Groesbeek
Bellevue 2
6561 CX Groesbeek
024 - 8445599
[email protected]

Di-Vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:30
Winkel Gennep
Coppes Hoorzorg Gennep
Zandstraat 44
6591 DD Gennep
0485-346 496
[email protected]

Di -Vrij 09:00 - 13:30 Na 13.30 op afspraak
Zaterdag op afspraak

Stuur ons een bericht