Audicien aan huis? Een afspraak met onze thuisaudicien?

U wilt graag beter horen, maar heeft niet de mogelijkheid om daarvoor naar de winkel te komen. U bent daarom op zoek naar een thuisaudicien bij u in de regio. Coppes Hoorzorg komt daarom ook als úw audicien aan huis in de regio Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Cuijk, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Boxmeer, Grave en Cuijk. Wij hebben oog voor uw oren.

Met onze geavanceerde mobiele apparatuur komt onze gediplomeerde audicien allereerst voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijkt onze audicien samen met u wat precies de lastige situaties zijn op het gebied van horen, we nemen een uitgebreide hoortest of hoormeting bij u af en adviseren u in gehoorapparaten die het best bij u en uw situatie passen, zodat u weer prettig kunt horen.

Bent u na het kennismakingsgesprek nieuwsgierig naar hoe het leven is wanneer u weer optimaal horen kunt? Dan maakt u met onze audicien aan huis een vervolgafspraak voor een aanpassing van uw gehoorapparaat; ook deze verzorgen wij geheel aan huis.

Bij Coppes Hoorzorg heeft u recht op een proefperiode met hoortoestellen net zoals in de winkel. Iedere aanpassing van hoortoestellen kent een periode van 2 maanden waarin u uw hoortoestellen/gehoorapparaten proberen kunt in alle situaties in en rondom huis. Onze service aan huis kent binnen een straal van 25 km vanaf Groesbeek geen voorrijkosten. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle en optimale service en kunt u vaak al binnen een week een afspraak plannen met een van onze audiciens.

Bent u overdag werkzaam en is een afspraak met onze thuisaudicien overdag niet mogelijk? Geen probleem; bij Coppes Hoorzorg kan uw afspraak ook in de avonduren plaatsvinden.

Hebt u interesse? Reageer onderaan via het contact formulier of laat een berichtje achter in onze chatfunctie.

Wij hopen u snel aan huis te begroeten.

Tot Horens!

Winkel Groesbeek
Coppes Hoorzorg Groesbeek
Bellevue 2
6561 CX Groesbeek
024 - 8445599
[email protected]

Di-Vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 16:30
Winkel Gennep
Coppes Hoorzorg Gennep
Zandstraat 44
6591 DD Gennep
0485-346 496
[email protected]

Di op afspraak Wo-Vrij 09:00 - 17:30
Zaterdag op afspraak

Stuur ons een bericht