Audicien aan huis

Helaas nemen wij op dit moment wegens drukte geen nieuwe huisbezoeken meer aan.

U wilt graag beter horen, maar heeft niet de mogelijkheid om daarvoor naar de winkel te komen. U bent daarom op zoek naar een thuisaudicien bij u in de regio. Coppes Hoorzorg komt daarom ook als úw audicien aan huis in de gehele regio Nijmegen in plaatsen zoals Groesbeek, Gennep, Beek Ubbergen, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Malden, Mook en Nieuw-Bergen. Coppes Hoorzorg heeft oog voor uw oren.

Geavanceerde mobiele apparatuur

Met onze geavanceerde mobiele apparatuur komt onze gediplomeerde thuisaudicien allereerst voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijkt onze audicien aan huis samen met u wat precies de lastige situaties zijn op het gebied van horen, we nemen een uitgebreide hoortest bij u af en adviseren u in gehoorapparaten die het best bij u en uw situatie passen. Eenmaal de keuze gemaakt voor een bepaald type hoortoestel dan vindt de proefperiode ook volledig aan huis plaats. Tijdens een proefperiode hebt u de mogelijkheid de hoortoestellen te ervaren. Waar nodig zal de audicien u nog bezoeken voor een bijstelling aan de hoortoestellen. 

Weergave meetapparatuur van een audicien

Onze service aan huis kent geen voorrijkosten. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle en optimale service en kunt u vaak al binnen 2 weken een afspraak plannen met een van onze audiciens. Wenst u toch eerder geholpen te worden? Dan bent u zonder extra kosten welkom in onze winkel te Groesbeek.

Hebt u interesse of nog verdere vragen? Neem dan contact op met onze audicien aan huis via het contactformulier. Bellen op 024-8445599 of Whatsapp 024-8901609

Wij hopen u snel aan huis te begroeten.

Tot Horens!

Logo IZA zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar