Phonak Paradise

Het merk Phonak van het Zwitserse bedrijf Sonova heeft een compleet nieuwe lijn hoortoestellen uitgebracht onder de naam Phonak Paradise. De Phonak Paradise lijn bezit de allernieuwste technologie en onderscheid zich door een perfecte geluidskwaliteit te combineren met een automatische aanpassing op het omgevingsgeluid in elke situatie. Hierdoor ben je altijd voorzien van het beste spraakverstaan zonder handmatige aanpassingen.

Phonak Audeo Life hoortoestel
MyPhonak app Fit

Topkwaliteit streamen van geluid is mogelijk door de Phonak Paradise hoortoestellen te verbinden met mobiele telefoon of tv. Daarnaast heb je toch volledige controle over het geluid door gebruik te maken van de myPhonak app op je smartphone. De myPhonak app maakt het ook mogelijk dat je audicien de hoortoestellen op afstand kan afstellen wanneer je dat wenst.

Bij Coppes Hoorzorg Groesbeek zijn wij expert op het gebied van de gehele Phonak Paradise lijn en zijn deze hoortoestellen vrijblijvend uit te proberen tijdens een gratis proefperiode. Neem contact met ons op voor een kop koffie met een van onze ervaren audiciens. Of lees hieronder verder over de verschillende typen binnen de Paradise lijn van Phonak.

Paradise mogelijkheden overzicht

Phonak Audéo Life

De Phonak Audeo Life is het eerste hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is. Door de volledig gesloten behuizing hoef je jezelf geen zorgen te maken als er vocht op je hoortoestel terecht komt. Wanneer je veel tijd besteed aan fysieke activiteiten waarbij je transpireert of van activiteiten in en rond het water houdt is de Phonak Life het ideale hoortoestel. Dit hoortoestel beschikt over de volledige Paradise geluidsbewerking en is volledig oplaadbaar verkrijgbaar. Lees hier verder over de Phonak Audeo Life.

Phonak Audéo Life

Phonak Audéo Fit

De Phonak Audéo Fit is er voor de hoortoestelgebruiker welke bewust met zijn gezondheid bezig wil zijn. Dit hoortoestel beschikt over een hartslagsensor en stappenteller ingebouwd in de luidspreker. Wanneer je dat wenst worden er gedurende de draagtijd gegevens verzamelt over je gezondheid welke terug te lezen zijn in de myPhonak app. Een groot voordeel is dat een accessoire zoals een Fitbit niet meer noodzakelijk is om te dragen en de mobiele telefoon ook thuis gelaten kan worden terwijl er toch gezondheidsregistratie plaats vindt. Ook de Phonak Audéo Fit is een volledig oplaadbaar hoortoestel welke beschikt over de Paradise geluidsbewerking.

Voor meer informatie kijk op onze Phonak Audeo Fit pagina.

Myphonak app Audeo Fit smartphone

Phonak Virto Paradise 312

De Virto P-312 biedt een heldere en natuurlijke geluidskwaliteit gecombineerd met een uitstekend spraakverstaan. Dit volledig op maat gemaakte in-het-oor hoortoestel heeft een prachtige zwarte behuizing en ziet er daardoor uit als een earbud. Met het Phonak Virto Paradise 312 in-het-oor hoortoestel geniet je van een universele connectiviteit met zowel Iphone of Android. Het toestel kan gestreamde spraak en muziek van elkaar onderscheiden, zodat je een prettige en naadloze geluidservaring beleefd. Handfree telefoneren is mogelijk met de Virto Paradise 312. Lees hier verder over de Phonak Virto P-312.

Phonak Vitro zwart hoortoestel

Phonak Virto P-Titanium: vrijwel onzichtbaar

Hoortoestelfabrikant Phonak is er in geslaagd een klein, onzichtbaar hoortoestel te ontwikkelen van titanium. Dit tezamen met de Paradise technieken, maakt dit het meest geavanceerde kleine hoortoestel ooit gemaakt. Doordat titanium zo dun als papier is en toch extreem sterk, is dit hoortoestel uiterst discreet te dragen. Titanium is 15x sterker dan acryl en is zo onopvallend dat het bijna niet te zien is. Echter zijn er ook nadelen, omdat het hoortoestel zo klein is, zijn er geen mogelijkheden in de behuizing voor het plaatsen van een bluetoothmodule en is het hoortoestel niet oplaadbaar. De Phonak Virto P-312 biedt deze mogelijkheid wel, echter is de grootte dan meer die van een Earbud.

Phonak Virto titanium
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar