Hartelijk welkom op de website van Coppes Hoorzorg!

Persoonlijke aandacht gecombineerd met de meest actuele kennis op het gebied van hoortoestellen, beter horen, de nieuwste gehoortechnieken en gehoorbescherming op maat; dat is Coppes Hoorzorg!

Al ruim 10 jaar is Coppes Hoorzorg gevestigd in Groesbeek als zelfstandig gehoorspecialist. De winkel wordt vertegenwoordigd door ervaren, gediplomeerde audiciens met StAr certificering. U bent daarom bij Coppes altijd verzekerd van de beste zorg voor uw oren. Onze vestiging beschikt over de allernieuwste apparatuur waarmee wij u, naast onze geheel vrijblijvende hoortest en gratis proefperiode hoortoestellen net dat beetje meer kunnen bieden. 

Coppes Hoorzorg winkel

En heeft uw gehoor net wat meer aandacht nodig van een KNO arts of Audiologisch Centrum? Geen zorgen; uw oren zijn bij de audiciens van Coppes Hoorzorg √°ltijd in goede handen, in samenwerking met deze specialisten komen we namelijk altijd tot een prettige aanpassing van uw gehoorapparaat.

Gun uw oren opnieuw de beleving van geluid en ervaar hoe prettig het is om weer te horen als voorheen.

Wandel eens binnen aan de Bellevue 2 in Groesbeek en bekijk samen met de audicien wat de mogelijkheden voor u zijn! Of neem direct contact op met Coppes Hoorzorg.

Tot Horens! 

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar