Wat kost een hoortoestel?

De kosten van een gehoorapparaat zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk aan het type hoortoestel, welke technieken het hoortoestel bevat, maar ook de mate van gehoorverlies en de eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Hieronder lees je meer over de verschillen betreft prijzen en vergoeding tussen de diverse gehoorapparaten.

Gehoorapparaten met vergoeding

Coppes Hoorzorg heeft een uitgebreid assortiment hoortoestellen met vergoeding van de zorgverzekeraar. Bij een gehoorverlies van 35dB of meer heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding voor hoortoestellen. De hoogte van deze vergoeding is vaak 75% van de prijs van het hoortoestel. De wettelijke eigen bijdrage is dan 25% en het eventuele openstaande eigen risico. Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan kan de vergoeding voor de eigen bijdrage soms geheel vergoed worden.

Coppes Hoorzorg heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars. Je kunt bij ons dus altijd terecht voor de beste hoorzorg op maat. De prijs van het hoortoestel wordt dus bepaald door de zorgverzekeraar. Coppes Hoorzorg volgt het hoorprotocol welke is opgesteld door de zorgverzekeraar. Op basis van de hoortest en een vragenlijst wordt je ingedeeld in een bepaalde categorie hoortoestellen. Helaas bevatten deze hoortoestellen niet de nieuwste technieken, maar bieden ze wel adequate hooroplossing om beter te kunnen horen.

High end hoortoestellen

Wanneer je op zoek bent naar een top hoortoestel met de nieuwste technieken en het beste spraakverstaan ben je bij Coppes Hoorzorg aan het juiste adres. Onze ervaren audiciens hebben een uitgebreide kennis over deze gehoorapparaten. Ze bieden het meest natuurlijke geluid en zijn soms zo klein en onzichtbaar dat niemand kan zien dat je een hoortoestel draagt.

Deze nieuwste gehoorapparaten worden in de meeste gevallen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel bestaan er behoorlijke belastingvoordelen. Onze audiciens kunnen er je alles over vertellen.

Hoortoestel gratis proberen?

Bij Coppes Hoorzorg kun je een hoortoestel volledig op maat, kosteloos en vrijblijvend op proef uitproberen. Op deze manier kun je eerst zelf ervaren of een bepaald type hoorapparaat echt bij je past. Neem contact met ons op voor een kop koffie met een van onze ervaren audiciens. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer 024-8445599. Of lees verder bij een gratis proefperiode met hoortoestellen.

Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar