Gehoorverlies bij kinderen

In vroeg stadium beginnen baby’s de wereld van geluid te ontdekken. Bij een kind met een gehoorverlies is het van belang om zo vroeg mogelijk een auditieve stimulansen te bieden. Dit is van belang voor de spraak taalontwikkeling van een kind. Wanneer gehoorverlies wordt vastgesteld bij een kind is het noodzakelijk om zo vroeg mogelijk te starten met het dragen van hoortoestellen. Hoortoestellen bij kinderen zijn vaak achter-het-oor hoortoestellen. Deze hoortoestellen bieden comfort, stabiliteit en veiligheid. 

Kinder hoortoestellen

Bij Coppes Hoorzorg werken wij graag met het Zwitserse merk Phonak. Zij zijn gespecialiseerd in hoortoestellen voor kinderen en bieden daarnaast tal van hoorhulpmiddelen zoals soloapparatuur (doorlink naar pagina solo apparatuur) om het spraakverstaan in de klas te verbeteren. Phonak levert veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke producten. De hoortoestellen zijn er in vrolijke, stoere of discrete kleuren.

Vaststellen van gehoorverlies bij uw kind

Heeft u vermoedens dat uw kind slechthorend is? Neem dan contact op met uw huisarts. Het vaststellen van gehoorverlies bij kinderen wordt veelal gedaan middels een gehoortest in een audiologisch centrum. Het audiologisch centrum schrijft dan de hoortoestellen voor. De audicien van Coppes Hoorzorg maakt vervolgens oorafdrukken en binnen 2 weken beschikt uw kind over een hoortoestel. 

Vertrouwen bij het afnemen van een hoortoestel

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring met het aanpassen van hoortoestellen bij (jonge) kinderen. Wij weten dat vertrouwen erg belangrijk is en nemen dan ook ruim de tijd om uw kind en u als ouders te voorzien van uitgebreide informatie over hoortoestellen.

Heeft u vragen over hoortoestellen voor kinderen? Maak een afspraak in een van onze winkels via ons contactformulier of bel naar: 024-8445599 voor ons filiaal te Groesbeek of  0485-216291 voor ons filiaal te Gennep.

Waarom kiezen voor Coppes Hoorzorg?

lokale
specialisten
Zeer goede
klantervaringen
Specialisten in
hoorhulpmiddelen
hetzelfde
bekende gezicht
snelle en
fijne service

Zo ervaren onze klanten ons

Ik hoor nu veel beter en met de Widex TV-dex kan ik de TV goed volgen. Ik ben enorm tevreden, jammer dat ik dit niet eerder geweten hebt.

Bernard Frieling - uit Ooij

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Ik ben uitermate tevreden over mijn gehoorbescherming. Dankzij jullie goede gehoorbescherming kan voor mij het festivalseizoen beginnen!

Fabian Mol - uit Groesbeek

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

ONVZ
CZ
IZA
Menzis
IZZ
VGZ