Logo kinder hoortoestellen

Gehoorverlies bij kinderen

In vroeg stadium beginnen baby’s de wereld van geluid te ontdekken. Bij een kind met een gehoorverlies is het van belang om zo vroeg mogelijk een auditieve stimulansen te bieden. Dit is van belang voor de spraak taalontwikkeling van een kind. Wanneer gehoorverlies wordt vastgesteld bij een kind is het noodzakelijk om zo vroeg mogelijk te starten met het dragen van hoortoestellen. Hoortoestellen bij kinderen zijn vaak achter-het-oor hoortoestellen. Deze hoortoestellen bieden comfort, stabiliteit en veiligheid.

Kinder hoortoestellen

Bij Coppes Hoorzorg werken wij graag met het Zwitserse merk Phonak. Zij zijn gespecialiseerd in hoortoestellen voor kinderen en bieden daarnaast tal van hoorhulpmiddelen zoals soloapparatuur om het spraakverstaan in de klas te verbeteren. Phonak levert veilige, comfortabele en gebruiksvriendelijke producten. De hoortoestellen zijn er in vrolijke, stoere of discrete kleuren.

Kind met hoortoestel in oor

Vaststellen van gehoorverlies bij uw kind

Heeft u vermoedens dat uw kind slechthorend is? Neem dan contact op met uw huisarts. Het vaststellen van gehoorverlies bij kinderen wordt veelal gedaan middels een gehoortest in een audiologisch centrum. Het audiologisch centrum schrijft dan de hoortoestellen voor. De audicien van Coppes Hoorzorg maakt vervolgens oorafdrukken en binnen 2 weken beschikt uw kind over een hoortoestel. 

Vertrouwen bij het afnemen van een hoortoestel

Coppes Hoorzorg heeft veel ervaring met het aanpassen van hoortoestellen bij (jonge) kinderen. Wij weten dat vertrouwen erg belangrijk is en nemen dan ook ruim de tijd om uw kind en u als ouders te voorzien van uitgebreide informatie over hoortoestellen.

Heeft u vragen over hoortoestellen voor kinderen? Maak een afspraak in onze winkel via ons contactformulier of bel naar: 024-8445599.

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Nr. 1 audicien uit de regio volgens Hoorwijzer.nl

Mediquest voert met regelmaat een onderzoek uit bij onze klanten. De resultaten van dit onderzoek worden getoond op Hoorwijzer.nl. Zoals wij onze klanten waarderen, waarderen onze klanten ons ook erg goed blijkt uit dit onderzoek. De vele positieve beoordelingen van onze klanten zetten Coppes Hoorzorg zelfs in de top 20 best beoordeelde audiciens van Nederland. Bekijk hier onze pagina: https://www.hoorwijzer.nl/

Uitstekende Google reviews

Uitstekende Google reviews

Onze klanten hebben zeer positieve reviews achtergelaten op een onafhankelijk medium als Google. Dat geeft Coppes Hoorzorg een prettig gevoel en wekt hopelijk vertrouwen bij onze nieuwe klanten. Coppes Hoorzorg zal haar uiterste best blijven doen om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service en hoorzorg.

Persoonlijke service en aandacht

Persoonlijke service en aandacht

Een hoortoestel aanschaffen is maatwerk. Onze audiciens zorgen samen met u voor de juiste keuze van een hooroplossing. Tijdens het doorlopen van een vrijblijvende proefperiode zult u moeten wennen aan alle geluiden die u niet meer hebt gehoord. Onze audiciens nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze proefperiode.

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Al meer dan 10 jaar de meest ervaren audicien

Coppes Hoorzorg is opgericht in september 2012 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste audicien in de regio. De StAr gediplomeerde audiciens van Coppes Hoorzorg hebben allen jarenlange ervaring in de hoorbrance en volgen jaarlijkse vele trainingen om deze kennis op pijl te houden.

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Specialist in innovatieve hoortechnieken

Wij werken enkel met de beste merken uit de branche. Onze audiciens zijn specialist op het gebied van de nieuwste hoortechnieken. Deze premium hoortoestellen leveren het beste spraakverstaan en meest comfortabele geluid in iedere luistersituatie. Onze audiciens volgen voortdurend bijscholing om u als klant de beste mogelijke hoortoestel afstelling te kunnen garanderen.

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Altijd een kosteloze en vrijblijvende proefperiode

Een proefperiode met hoortoestellen is altijd vrijblijvend te doorlopen bij Coppes Hoorzorg. Zo kunt u ervaren wat een hoortoestel voor u kan betekenen. Tijdens zo’n proefperiode zullen onze ervaren audiciens u uitgebreid begeleiden en zorgen voor de meest optimale spraakverstaanbaarheid in iedere luisteromgeving.

Zo ervaren onze klanten ons

Coppes Hoorzorg uit Groesbeek, heeft alles maar dan ook echt alles gedaan om het goede apparaatje bij mij te vinden.

Nelly Kusters - uit Groesbeek

Hoortoestellen met tinnitusmaskeerder

Het is wel allemaal even wennen maar ik ga er voor.

Mevr. Sauer - uit Gennep

Slechthorendheid

Ik mocht de hoortoestellen twee maanden proberen, maar al na de eerste keer dat ik ze in had wist ik het al; die gaan niet meer terug.

Sytze de Waard - uit Nijmegen

Nieuwste hoortoestellen

Wilt u ook weer alles om u heen kunnen horen?

Logo Menzis zorgverzekeraar
Logo IZZ zorgverzekeraar
Logo CZ zorgverzekeraar
Logo IZA zorgverzekeraar
Logo VGZ zorgverzekeraar
Logo ONVZ zorgverzekeraar